Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[LZ.SZ] Loża szyderców

<< < (11/14) > >>

Jabolex:

--- Cytat: WhiteCat w Maj 29, 2013, 10:53:12 ---Dajcie mu grać jak chce, jak chce być zniewolonym murzynem do zbierania bawełny wróć isków to niech sobie będzie i opłaca czyjeś rachunki w RL.

--- Koniec cytatu ---

Co jak co, ale po Tobie naprawdę nie spodziewałem się głosu rozsądku a tu miła niespodzianka.
Dzięki.

littleozzik:
Panowie pro pvperzy (zrzeszeni i nie zrzeszeni), dupni obecni i byli członkowie covenu, mam do was pytanie następującej treści:

A nie przyszło wam do tych pustych łbów że są ludzie mający głęboko w kanale rodnym wasze towarzystwa wzajemnej adoracji i wolą płacić za to że nie muszą przebywać z wami w jednym systemie? Zastanówcie się nad tym i jak jak już to zrozumiecie to może przestaniecie bredzić bez sensu w kółko na ten sam temat.

Zgudi:
Jabolex. Jak nie będziesz od zaraz grał tak jak ci każę, to się przelecę tam do Ciebie i pufnę tę raciarę.   ;)

Ulf Nitjsefni:
http://www.youtube.com/watch?v=dgRCuxA6KMY

Rash'kan:

--- Cytat: littleozzik w Maj 29, 2013, 12:00:14 ---Panowie pro pvperzy (zrzeszeni i nie zrzeszeni), dupni obecni i byli członkowie covenu, mam do was pytanie następującej treści:

A nie przyszło wam do tych pustych łbów że są ludzie mający głęboko w kanale rodnym wasze towarzystwa wzajemnej adoracji i wolą płacić za to że nie muszą przebywać z wami w jednym systemie? Zastanówcie się nad tym i jak jak już to zrozumiecie to może przestaniecie bredzić bez sensu w kółko na ten sam temat.

--- Koniec cytatu ---

Tak i dlatego własnie siedzą i dyskutują o tym z nami na centrali.
Dziękuje dobranoc, Panu niedowartościowanemu dziękujemy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej