Eve Online > Dyskusje ogólne
Darmowe itemki
Zlorf:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 08, 2013, 14:09:45 ---Jakie EFT obsługuje Gnosisa?
--- Koniec cytatu ---
2.18.1
Doom:
--- Cytat: Zlorf w Maj 08, 2013, 14:04:37 ---To przenieś, masz przecież admina.
--- Koniec cytatu ---
Adminto prosze pana nie jest czarnuch.
Admin to ktoś kto naprawia błędy, razem z przyczynami.
Błędem jest offtopik w wątku, jego wydzielenie to naprawa błędu
Przyczyną są użytkownicy którzy ignorują uprzejmoą prośbę admina, jak się naprawia błąd to się przy okazji usuwa przyczyny.
Ponawiam więc prośbę abyście sami przenieśli dyskusję nad fitami do garażowni tworząc tam stosowny topick
Wihajster:
--- Cytat: Pol Kent w Maj 08, 2013, 14:12:14 ---Przecież pisałem że Gnosis to shit. To się nadaje chyba co najwyżej do robienia anomalek w hi-secu i to tych nie wymagających wyprobowania. Bo na DEDy poniżej 4/10 nie wlezie bo to BCek. :P
--- Koniec cytatu ---
Gdzieś czytałem że nowe sajty to będą minigierki i brak npc'ów- czyli zadaniem Gnosisa będzie skanowanie (cloak?), posiadanie wszystkich narzędzi do sajtów i ew. coś do GTFO
Obstawiam że czymś takim się będzie latać:
[Gnosis, Gnosis - Drone Gnosis Exploration]
Damage Control II
Drone Damage Amplifier II
Co-Processor II
Expanded Cargohold II
Expanded Cargohold II
Expanded Cargohold II
Adaptive Invulnerability Field II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
10MN Microwarpdrive II
Analyzer I
Codebreaker I
[empty high slot]
[empty high slot]
Small Tractor Beam II
Improved Cloaking Device II
Sisters Expanded Probe Launcher, Core Scanner Probe I
Salvager II
Medium Core Defense Field Extender I
i dronki jakieś
Isengrim:
Probowalem dzis cos sklecic pod PvP z Gnosisa i wychodzi mi, ze jedyny fit, z ktorym da sie wykrzesac ponad 600 dps przy zachowaniu rozsadnego tanku to droneboat z dodatkowymi 425mm. Problem - lata niecale 1100 m/s wiec wszystko mu ucieknie zanim dronki to rozmontuja, a 425 strzelaja na mniej niz 20km.
Da sie za to zrobic z niego calkiem fajnego baitshipa do jakiegos low na X-Large Ancillary, tankuje 600+ dps przy 67% resow na shieldzie.
Brakuje mu Bandwidth na jednego Ogra wiecej, wtedy z tym bonusem do dronek bylby czad. :)
xantu2utnax:
udało mi się dzisiaj "ograbić" dwa stare konta. jeszcze raz dzięki za cynka z hours for plex :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej