Eve Online > Dyskusje ogólne
Darmowe itemki
Pol Kent:
--- Cytat: Doom w Maj 06, 2013, 17:34:46 ---Perfekt do kerbirlandów w deep null, względnie wh
--- Koniec cytatu ---
Perfekt ? To wrzuć jakiś sensowny jego fit. Bo jak wychodzi skanowarka to DPS z d**y a jak dps ciut sensowniejszy - nawet na hi-sec - to prob launchera + codebreaker+analyzer+salvager nie idzie upchnąć :(
Doom:
A może pancerny szabrownik do saitów eksploracyjnych z opcja opędzenia się od natrętów?
Ja w tej roli używałem sacriego, ale raz że ciasny fit był, dwa że sygnaturka i tank nie zawsze wystarczyły aby wyłączyć opcję spierdalanetto bo raty, trzy za próbnik robił covert, a jak trzeba było cięższego dps to wkraczał i tak alt w bs, opcja 2x bs była kretyńska bo bs z zafitowanym kompletem do otwierania puszek był dupa nie wsparcie bojowe
xantu2utnax:
Właśnie zdałem sobie sprawę, że moge mieć dostęp do konta na którym kiedyś grał mój kumpel. O ile dobrze pamiętam to nawet zapłacił za 60 dni grania.
Jeśli reaktywuję to konto będę miał dostęp do gnosis? Czy w opcji hours for plex też? Jeśli tak to, jak przekazać tego gnosisa? Zalogowane dwa konta i przekazanie na tej samej stacji czy inaczej (najprostsza forma)?
Phobeus:
W opcji hours for plex gnosis będzie dostępny, bo... sam wczoraj reaktywowałem wszystkie stare konta żeby wydoić ich jak najwięcej :P Tyle że nie wiem czy gnosis jeszcze jest jako tako dostępny, część itemków miała dostępność bodajże do wczoraj. A z przekazaniem nie ma problemu - możesz strzelić sobie kontrakt lub zalogować się na 2 klienty z jednego kompa i przerzucić w oknie trade.
Pol Kent:
--- Cytat: Phobeus w Maj 07, 2013, 22:40:05 ---W opcji hours for plex gnosis będzie dostępny, bo... sam wczoraj reaktywowałem wszystkie stare konta żeby wydoić ich jak najwięcej :P Tyle że nie wiem czy gnosis jeszcze jest jako tako dostępny, część itemków miała dostępność bodajże do wczoraj.
--- Koniec cytatu ---
Z tego co pamiętam Gnosis miał datę 1 czerwca bodaj
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej