Eve Online > Dyskusje ogólne
Darmowe itemki
WhiteCat:
--- Cytat: Phobeus w Maj 06, 2013, 13:57:02 ---A nie jest tak, że hours for plex możesz wykorzystać tylko raz i później nie można już reaktywować konta?
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy napisać petycje o włączenie takiej opcji, przynajmniej u mnie tak zadziałało.
sztosz:
--- Cytat: Phobeus w Maj 06, 2013, 13:57:02 ---A nie jest tak, że hours for plex możesz wykorzystać tylko raz i później nie można już reaktywować konta?
--- Koniec cytatu ---
To znaczy jak? Jeśli wykorzystasz hours for plex to konto zostaje zablokowane? Nie można już reaktywować? ;D Jest co najmniej kilka sposobów na reaktywację konta, w tym również ponowne wykorzystanie hours for plex. Z tym, że wykorzystywanie hours for plex do tego żeby tylko użyć plexa jest głupi, o wiele prościej zapłacić nim z poziomu przeglądarki.
Wihajster:
Będą w maju jeszcze jakieś prezenty?
Doom:
--- Cytat: sztosz w Maj 06, 2013, 11:56:23 ---Do 05.06.2013 musisz odebrać większość. BeCek do 01.06.2013 trzeba odebrać. Fajerwerki trzeba było wczoraj ;)
--- Koniec cytatu ---
Wygasiłem konta bo mi to na czym gram zaczęło się boczyć po którymś z mini patchy i obawiam sie że kolejne v3 sprawy nie poprawią tylko pogorszą. Do gry wracam jak zrobię coś z kompem, np kupię nowy... Ale jak jest tyle czasu to bez problemu sie dorwę do jakiegoś klienta eve u kumpla
--- Cytat: sztosz w Maj 06, 2013, 14:20:25 ---To znaczy jak? Jeśli wykorzystasz hours for plex to konto zostaje zablokowane? Nie można już reaktywować? ;D Jest co najmniej kilka sposobów na reaktywację konta, w tym również ponowne wykorzystanie hours for plex. Z tym, że wykorzystywanie hours for plex do tego żeby tylko użyć plexa jest głupi, o wiele prościej zapłacić nim z poziomu przeglądarki.
--- Koniec cytatu ---
godzinek na plex można użyć tylko raz, potem jest blokada tak długo jak sie nie przedłuży subskrybcji płatnie, kiedyś było inaczej ale zmienili to nin ja nie jestem pewien kiedy (w ostatnim kwartale poprzedniego roku tak to już działało)
SokoleOko:
--- Cytat: Wihajster w Maj 06, 2013, 15:15:37 ---Będą w maju jeszcze jakieś prezenty?
--- Koniec cytatu ---
Nie. Co miało być rozdane, wisi w Redeem Items.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej