Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[EVOLL] Evil Ones - WH PVP - Dyskusja
Jakub Trokowski:
--- Cytat: Theronth w Czerwiec 06, 2013, 15:22:10 ---Falcon jest pedalski,
--- Koniec cytatu ---
Przychodzi mi do głowy kilka ripost, ale się wsytzymam.
--- Cytat: Theronth w Czerwiec 06, 2013, 15:22:10 ---bo jest OP w sytuacjach solo i <10 PvP. Wyłącza połowę gangu i nic nie zrobisz.
--- Koniec cytatu ---
Oh, jak bym chciał - jako pilot falcona - żeby tak było!
Ale chyba nie jest, skoro jakoś nie lata się solo falconem.
Isengrim:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Czerwiec 06, 2013, 15:53:47 ---
--- Koniec cytatu ---
Dżizes, naprawdę trzeba tłumaczyć doświadczonemu graczowi, że problem z Falconem jest właśnie taki, że przez niego nie opłaca się latać solo innymi statkami? Bo przeciwnik zawsze w najgorszym razie wyciągnie z rękawa Falcona i po zabawie.
Gaunt:
--- Cytat: Isengrim w Czerwiec 06, 2013, 16:21:57 ---Dżizes, naprawdę trzeba tłumaczyć doświadczonemu graczowi, że problem z Falconem jest właśnie taki, że przez niego nie opłaca się latać solo innymi statkami? Bo przeciwnik zawsze w najgorszym razie wyciągnie z rękawa Falcona i po zabawie.
--- Koniec cytatu ---
dokładnie :)
szkoda tylko, że teraz ludzie nie robia tego w najgorszym razie tylko od razu po tym jak dany statek Ciebie złapie :D
Theronth:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Czerwiec 06, 2013, 15:53:47 ---Przychodzi mi do głowy kilka ripost, ale się wsytzymam.
--- Koniec cytatu ---
Ależ nie wstrzymuj się, najwyżej posty wylądują w flamewar. No chyba, że nie masz to trudno.
--- Cytat: Jakub Trokowski w Czerwiec 06, 2013, 15:53:47 ---Oh, jak bym chciał - jako pilot falcona - żeby tak było!
--- Koniec cytatu ---
Widziałem Blastercony i HAMrooki. Działają, tyle że ich dps jest komicznie niski.
Tommallionus:
Widze, ze trzeba bedzie kogos szybko ujebac bo zdeczka offtopic nam sie tu robi ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej