Eve Online > NoobGarten

Korporacje WH

<< < (2/7) > >>

[G T S]-domin1:
polecam ci  corpa    EVIL ONES

Dux:

--- Cytat: LordSzagi w Kwiecień 28, 2013, 12:54:14 ---Nie wiem co jest szpanerskiego.. I nie wiem czy czytasz ze zrozumieniem.

--- Koniec cytatu ---

::)

Zygi O.:
No ale ok w grupie.. Wszystko fajnie ale co jesli nie interesuje mnie kopania?;p planetki mozna robic ale to nie jest zajecie na caly czas.. A np wbije do gry i niema z kim co robic i musze albo chce sam cos sprobowac to w c5/4 nie zrobie żadnej anomalki sam..

a Moje pytania są czysto poglądowe na razie sam niewiem czy wh czy null;p

Coritsikaela Enth:
Dlatego wyskanujesz sobie sity - i wybierzesz z nich te które zrobisz bez problemu. Albo wyskanujesz droge do mniejszego WH gdzie będziesz racił.

Korpy z dziur typu C5, C4 i ze stałkami do takich dziur - mają to do siebie ze farmią te "duże" anomalki :D a coś małego do solo zawsze sobie znajdziesz jak się rozejrzysz.
a korpy mieszkające w np dziurze typu c2 z c2 i hi-sec, mocno nie sądze żeby często latali po c4-c5 a o eskalacjach kapitalowych zapomnieć można.

Yavax Zavro:

--- Cytat: LordSzagi w Kwiecień 28, 2013, 12:41:59 ---Witam.

Chciałem się dowiedzieć czegoś na temat wormholowych korporacji polskich. Jakie są, co oferują dla młodych graczy?

Nie interesują mnie super uber korporacje które zamieszkują szpanerskie c5, albo c4 bo co mi z takiego wh.. Ale fajnie jakby była to duża korporacja gdzie jest z kim pograć a nie z 1 ceo w 10 postaciach(altach)

--- Koniec cytatu ---
Nie chce robić ani anty-reklamy, ani Cię straszyć, ale nie wiem czy życie w Wormhole to dobry wybór dla młodego gracza :P. To jest dość specyficzne miejsce do życia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej