Eve Online > NoobGarten

Korporacje WH

(1/7) > >>

Zygi O.:
Witam.

Chciałem się dowiedzieć czegoś na temat wormholowych korporacji polskich. Jakie są, co oferują dla młodych graczy?

Nie interesują mnie super uber korporacje które zamieszkują szpanerskie c5, albo c4 bo co mi z takiego wh.. Ale fajnie jakby była to duża korporacja gdzie jest z kim pograć a nie z 1 ceo w 10 postaciach(altach)

Jakub Trokowski:
A co jest takiego szpanerskiego w c5? Myślełem że to raczej norma.

Zygi O.:
Nie wiem co jest szpanerskiego.. I nie wiem czy czytasz ze zrozumieniem. CHodzi o to ze jestem mloda postacia.. więc nudził bym sie w c5 tak? preferuje dlatego c2/c3 i o to pytam czy są takie korpy polskie

Jakub Trokowski:
Jak umiesz skanować i masz zaczęte skille do zarabiania w dowolny sposób (PI, wsparcie w salvagu, zbieraniu gazu - żeby wymienić tylko kilka opcji) to niekoniecznie - coś się znajdzie do roboty.

Przejrzyj korpy z EOS - może coś Ci się spodoba (polecam Nomadów :P). (Są ofc i inne allianse w W-Space.)

Coritsikaela Enth:
Nawet w miare nową postacią jak Drake'a na buforze zrobisz to z ekipa ogarniesz C5 i nie spadniesz, nawet jeśli robią eskalacje capslowe to z dobrym fitem i ogarniętymi logistykami da rade.
Ale to są rzeczy do robienia w większej grupie.

w małych grupkach bez logi to c2-c3 anomalki, z lepszymi skilami - zarówno postaci jak i umiejętnosciami gracza można też solo.

Za to co najważniejsze - w każdym WH - niezależnie czy to będzie C1 czy C5 wyskanujesz sobie Sity -  takie gravi czy ladary które zrobisz bez problemu solo i jeszcze gaz pokopiesz.

imo najważniejszą rzeczą, żeby nie nudzić się w WH to ogarnąć skaner i nauczyć się dobrze i szybko skanować - wtedy zawsze coś sobie znajdziesz ;) - czy to dalsze WH, czy własnie sity.
i c2 średnio polecam bo bije się je prawie tak jak c3 a kasa mniejsza niż w c1 wypada :S   ale też można :D  - jak jest fun na TS to nawet racenie nie nudzi :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej