Eve Online > NoobGarten

POS w High - potrzebna porada.

<< < (5/5)

SokoleOko:

--- Cytat: Asag w Kwiecień 27, 2013, 22:22:38 ---Ok, doszedłem do momentu w którym mam dość wkładania BPO w kolejki 30dni+ aby móc cokolwiek przy nich podłubać. Corpowe POSy również nie wchodzą w grę gdyż produkcją zajmuje się mój alt w jednoosobowym alt corpie.

Dlatego po długim okresie użerania się z kolejkami postanowiłem postawić swojego POSa w high który ma służyć do badań nad BPO/produkcji.

--- Koniec cytatu ---

Pod kątem obrabiania BPO - a co powiesz na wolne sloty na stacjach w NPC 0.0? Nie trzeba POS-a, nie trzeba żadnych standów. Wszystko, czego potrzebujesz, to cloaky/nulli T3 do transportu stuffu do i z miejsca pracy.

Asag:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 28, 2013, 14:52:14 ---EEEE?
Fuel block + starbase chartery to teraz jedyne paliwo do posów. Fuel bloki robisz przez wrzucenie do fabryki dotychczasowych składników paliwa + bpo / bpc na nie oczywiście

--- Koniec cytatu ---

Najwidoczniej poradnik był starszy niż myślałem  ;D

Co do null na razie odpada.

Doom:
Sokole może od razu zaproś go do K-Q, czy gdzie tam siedzicie? :P

SokoleOko:

--- Cytat: Asag w Kwiecień 28, 2013, 15:11:36 ---Co do null na razie odpada.

--- Koniec cytatu ---

Ale czemu? Masz taką samą stację jak w hisecu, tylko bez kolejek. W przypadku Syndicate czy Curse - w promieniu 10j od Empire.

--- Cytat: Doom w Kwiecień 28, 2013, 15:13:02 ---Sokole może od razu zaproś go do K-Q, czy gdzie tam siedzicie? :P

--- Koniec cytatu ---

Ja nie trolluję, tylko mówię serio. Jak będzie miał T3 z cloakiem i nullifierem to jest praktycznie nietykalny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej