Eve Online > NoobGarten

POS w High - potrzebna porada.

<< < (4/5) > >>

Doom:
Koparkę do lodu, lodowiska w którym występują isotopy używane przez daną rasę i inwestycji SP w planetary interaction
Bardzo przydatna jest też bezstratna rafinacja lodu (w chuj skilowania + stand do właściciela  stacji w której masz odpowiednią mielarkę, czyli na szczęście korpa, nie frakcji  na prawie 7.0)

Edit
Tu masz szablon dzięki któremu ustalisz lakich planet potrzebujesz aby uzyskać te elementy paliwa które chcesz montować (najeżdżasz na produkt lub na planetę danego typu i dostajesz podświetlenia różnych rzeczy)
http://picommodityrelations.comyr.com/pi.html

PS
Nie wiem czemu ale Twój avatera ściąga mój kursor w okolice guzika "ban"

Asag:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 28, 2013, 11:25:38 ---Koparkę do lodu, lodowiska w którym występują isotopy używane przez daną rasę i inwestycji SP w planetary interaction
Bardzo przydatna jest też bezstratna rafinacja lodu (w chuj skilowania + stand do właściciela  stacji w której masz odpowiednią mielarkę, czyli na szczęście korpa, nie frakcji  na prawie 7.0)

PS
Nie wiem czemu ale Twój avatera ściąga mój kursor w okolice guzika "ban"

--- Koniec cytatu ---

Akurat skille mam bo to alt produkcyjny z mining afk retriverem, jedynie standy pasuje mi wbić tylko na razie rozglądam się za nową siedzibą żeby mieć posa i office w jednym systemie.

PS: Co do avatara, za świtaśny?  :'(

EDIT:
Ma znaczenie jaki moon wybiorę?

Goomich:

--- Cytat: Asag w Kwiecień 28, 2013, 11:50:38 ---na razie rozglądam się za nową siedzibą żeby mieć posa i office w jednym systemie.

--- Koniec cytatu ---

To jedyny prawidłowy sposób na POSa do badań.
Rozgląda się za miejscem, żeby POS był naprzeciwko undoka.

Asag:
Co do paliwa bardziej się opłaca fuel block kupować niż każdy rodzaj osobno?

Doom:
EEEE?
Fuel block + starbase chartery to teraz jedyne paliwo do posów. Fuel bloki robisz przez wrzucenie do fabryki dotychczasowych składników paliwa + bpo / bpc na nie oczywiście

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej