Eve Online > NoobGarten

POS w High - potrzebna porada.

<< < (3/5) > >>

Asag:
Hmm, problem w tym że moja postać to amarr i wtedy chyba nie zrobię tutków dla caldari?

Platfusek:
Jezeli bedziesz mial małego/średniego posa z samymi labami i bez obrony albo wyłączoną obroną to licz sie z wojnami (tym bardziej jeżeli postawisz ją na paro osobową korporację która wygląda na mało aktywną tzn nie ma kili na kb).

Goomich:

--- Cytat: Platfusek w Kwiecień 28, 2013, 01:31:06 ---Jezeli bedziesz mial małego/średniego posa z samymi labami i bez obrony albo wyłączoną obroną to licz sie z wojnami (tym bardziej jeżeli postawisz ją na paro osobową korporację która wygląda na mało aktywną tzn nie ma kili na kb).

--- Koniec cytatu ---

Miałem przez jakieś półtora roku tylko jedną wojnę, zwinąłem laby, zaonlinowałem działa, tamci się ani razu nie pojawili.

observer:
Jak byś chciał koniecznie wbijać samodzielnie standing, to jest jeszcze opcja zapisania się do milicji, moją postacią którą założyłem corp latałem jakiś czas temu (przed wprowadzeniem orbitowania plexów) na misje FW dla caldari. Dużo nie latałem a standing szedł bardzo szybko w górę dla obu sojuszników (caldari więcej, amarr trochę mniej).
Szpilka gallente posawiona w rejonie amarr jest mało popularna i przez to ma tę wadę, że w przypadku samodzielnej produkcji paliwa trzeba się nalatać po 1 izotop typowy dla gallente, na markecie jest go mało i drogi, a gotowe paliwo też jest trochę droższe niż amarr i caldari.
Możesz obniżyć koszty posa produkując paliwo samemu, komponenty z lodu kupisz, a coolant i enriched uranium wyprodukujesz na planetach, są na tyle drogie, że warto poświęcić te paręnaście minut na ich produkcję.

Asag:
A co potrzebuję aby to paliwo samemu zrobić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej