Eve Online > Dyskusje ogólne

Origin - tanie kody

<< < (2/14) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Pol Kent w Kwiecień 25, 2013, 22:11:49 ---Odpowiedź od czapy.  :(
Kolega gimbus z innego topicu ? :(
Origin to nie firma. A EA jest dostatecznie duże żeby nie bawić się w bycie na liście resellerów.

--- Koniec cytatu ---

Ja rozumiem, że sam fakt, że ktoś jest z TEST to wystarczający powód, żebym nim tu dupę wycierać, ale mimo wszystko jest to obiektywnie dobra odpowiedź. Origin JEST na liście, jest to bardzo duża marka i nie ma żadnego ryzyka wału. End of story.

Zgudi:

--- Cytuj ---Odpowiedź od czapy.  :(
Origin to nie firma. A EA jest dostatecznie duże żeby nie bawić się w bycie na liście resellerów.
--- Koniec cytatu ---

Założyłem ten wątek może niekoniecznie po to aby się upewnić czy to legalne kody. Interesował mnie bardziej aspekt psychologiczny niektórych graczy, nie dających się przekonać, że ten sklep nie jest organizacją przestępczą. Chciałem sprawdzić, czy tu też są takie osoby. ;)

Doom:

--- Cytuj ---Origin JEST na liście, jest to bardzo duża marka i nie ma żadnego ryzyka wału.
--- Koniec cytatu ---
Ty chyba dano nie kupowałeś nic z logiem EA / Bioware... >:D

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 26, 2013, 10:30:17 ---Ty chyba dano nie kupowałeś nic z logiem EA / Bioware... >:D

--- Koniec cytatu ---

Gry robią z dupy, ale tu mówimy o zwykłym kodzie przesłanym mailem.

Fake edit: Zgudi wyrasta nam na rasowego trolla... miło widzieć jak chłop się rozwija, dopiero co kupowaliśmy mu "górala" na pierwszą komunię :)

Yavax Zavro:

--- Cytat: Pol Kent w Kwiecień 25, 2013, 22:11:49 ---Odpowiedź od czapy.  :(

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej