Eve Online > Dyskusje ogólne

Origin - tanie kody

<< < (9/14) > >>

Starhawk:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 03, 2013, 20:12:55 ---Przecież na tym polega kupowanie GTC - możesz przedłużyć konto LUB wybrać plexy, które sprzedajesz.

Ludzie, normalna oferta zakupu GTC, a wątek ma już dwie strony, jakby to było Amber Gold.

--- Koniec cytatu ---
W takim razie proszę o instrukcję jak to zrobić, bo ja dostałem na maila dwa kody do wpisania na stronce EVE Account. Po wpisaniu dostałem automatycznie plus 2 miesiące gry, jakąś deskę i booster z tego co pamiętam. Jak mam to wymienić na plexa ?

Zlorf:

--- Cytat: Starhawk w Maj 04, 2013, 14:01:05 ---W takim razie proszę o instrukcję jak to zrobić, bo ja dostałem na maila dwa kody do wpisania na stronce EVE Account. Po wpisaniu dostałem automatycznie plus 2 miesiące gry, jakąś deskę i booster z tego co pamiętam. Jak mam to wymienić na plexa ?

--- Koniec cytatu ---

W grze, klawisz Esc, następnie redeem code?

Asag:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 03, 2013, 20:12:55 ---Przecież na tym polega kupowanie GTC - możesz przedłużyć konto LUB wybrać plexy, które sprzedajesz.

Ludzie, normalna oferta zakupu GTC, a wątek ma już dwie strony, jakby to było Amber Gold.

--- Koniec cytatu ---

Właśnie skorzystałem z tej oferty i to nie jest oferta zakupu GTC. Nie ma tutaj opcji zamiany na 2 plexy. Po prostu dostajesz z automatu 60 dni i tyle na istniejącym koncie lub na nowo zakładanym. Gratis statek i booster.

Zlorf:

--- Cytat: Asag w Maj 18, 2013, 14:32:52 ---Właśnie skorzystałem z tej oferty i to nie jest oferta zakupu GTC. Nie ma tutaj opcji zamiany na 2 plexy. Po prostu dostajesz z automatu 60 dni i tyle na istniejącym koncie lub na nowo zakładanym. Gratis statek i booster.

--- Koniec cytatu ---
Jestes pewien? Kod, ktory dostalem wymienilem in game na 2 plexy.

Asag:
Hmm, ja to robiłem z poziomu www więc może przez to.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej