Eve Online > Dyskusje ogólne

Origin - tanie kody

<< < (5/14) > >>

Doom:
Z powodu "dopracowania" sim city 5 i tego jak (nie)działały serwery po premierze dowiedziałem się że o bardzo fajnym paragrafie niemieckiego prawa, z którego gracze będący obywatelami Niemiec masowo skorzystali. Prawo zwrotu dowolnego zakupionego towaru w przeciągu siedmiu dni od daty zakupu, jeśli towar nie spełnia szeregu warunków >:D

Może to paranoja na zasadzie "bo to znowu Ci złodzieje z EA", ale osobiście podejrzewam ze CCP zrobiło jakiś błąd dało Oryginowi kody normalnie przeznaczone tylko dla nowych kont, bo to tam były do tej pory te akceleratory itp stuff

Zgudi:

--- Cytuj ---Może to paranoja na zasadzie "bo to znowu Ci złodzieje z EA", ale osobiście podejrzewam ze CCP zrobiło jakiś błąd dało Oryginowi kody normalnie przeznaczone tylko dla nowych kont, bo to tam były do tej pory te akceleratory itp stuff
--- Koniec cytatu ---

Czyli trzeba brać zanim się skończą zapasy tego.... błędu CCP?

Jrkan:
Trefne w sensie, pozyskane w nielegalny sposób np. za pomocą kradzionych kart kredytowych. W to, że Origin sprzedawał by nie działające kody to jestem w stanie uwierzyć, ale w to, że sprzewadał by kody kupione wcześniej od podejrzanych ruskich w to nie jestem w stanie uwierzyć. Jeżeli działa to można spać spokojnie.

Zgudi:
Chyba w roku 2011 zrobiłem ciekawy fail. ctr+c na kod i potem ctr+v. Nie wiem jak to zrobiłem, ale wkleiłem kod na Polisha. Na szczęście szybko przekleiłem we własciwe miejsce. :P

Yavax Zavro:
Nie wiem czy zauważyliście, ale na Originie nie ma nawet licznika, czy statusu informującego o dostępności kodów. Może po prostu kupili te kody w ogromnych ilościach i dostali jakąś zniżkę?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej