Eve Online > NoobGarten

Misje l3 - jamming

(1/5) > >>

kondzio26:
Witam

Wczoraj wieczorem zasiadłem za sterami Drake i z bananem na twarzy ruszyłem na pierwsza misje l3. Pierwsze raty przed drabinką zestrzelone, drabinka, warp, kupa kolejnych ratów i ZONK. W tej zgraji czerwonych krzyżyków (Caldari) są dwa specjalistyczne co zakładają Jamming. Walą do mnie wszyscy, ja nie mogę odpowiedzieć ogniem bo celonik nie namierza (zablakowany w cholere). Pomóżcie szanowni gracze co zrobić. Co przyskilować, jaki dać fit żeby dało się wyeliminować owe 2 krzyzyki?

Pozdro

Mauhur Purson:
eccm - gravimetric
gravimetric backum array

Jakub Trokowski:
Skillnij sobie "gravimetric sensor compensation" - zwiększa siłę (gravimetrycznych) sensorów Twojego statku, sprawiając że drażniąca Cię na tej misji elektronika (ECMy, zwane "jammerami") powinna rzadziej zadziałać - to jest - nie pozwolić namierzać Ci celów.

Z fitowanych modułów:
low slot - backup array (pasywne) - dla Ciebie: Wardered Gravimetric Backup Cluster I,
med slot - ECCM (aktywne) - dla Ciebie: Conjuctive Gravimetric ECCM Scanning Array.

VonBeerpuszken:
Sprawdź dokładnie które to krzyżyki Cie jammują, po wskoczeniu na misję zalokuj jako pierwsze i poszczuj dronkami. Nawet gdy zostaniesz zajammowany, dronki ubiją skurczybyka  ;)
Możesz spróbować jeszcze rakiet typu FOF, ale czy to zadziała to juz musisz sam sprawdzić.

Isengrim:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 25, 2013, 11:17:05 ---Sprawdź dokładnie które to krzyżyki Cie jammują, po wskoczeniu na misję zalokuj jako pierwsze i poszczuj dronkami. Nawet gdy zostaniesz zajammowany, dronki ubiją skurczybyka  ;)
Możesz spróbować jeszcze rakiet typu FOF, ale czy to zadziała to juz musisz sam sprawdzić.

--- Koniec cytatu ---

A to znow zmienili AI ratow, ze nie strzelaja do dronek?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej