Eve Online > Dyskusje ogólne
Fanfest 2013
Azradiel:
Nawiązując do posta MGGG; 0.0 powinno według mnie właśnie stać się takimi państwami graczy. W tej chwili wydaje mi się, że tego za bardzo nie ma.
Low-sec to taki badland, open PvP for all powinien być; 0.0 powinno być zaś bardziej zorganizowany ale podległy prawą graczy. To jest jak mam terytorium to ustalam, że albo jest open pvp; albo są jakieś zasady --- tylko nie wiem jak te zasady można by egzekwować ... ( wykupywanie kontraktów u concorda na ochronę terenu ? )
GlassCutter:
Niby ok tylko:
--- Cytat: MGGG w Kwiecień 26, 2013, 12:20:16 ---- wywalić lokal -> jak państwa graczy, to państwa graczy. Co ma mieć Concord to tego? Chcecie mieć intel, zapraszam na bramę!
- podnieść bounty za raty na baskach i wynagrodzenie za anomalki. Znacząco. Jest ryzyko jest kasa.
--- Koniec cytatu ---
Brak locala -> brak bitek. Wyobraź sobie roam który w każdym systemie będzie musiał skanować w poszukiwaniu przeciwnika. Albo sytuacje gdy 2 floty miną się w systemie nawet o sobie nie wiedząc. Paranoja i syf. Że niby w wh tak jest? A pokaż mi wh w którym się roamuje :) są swego rodzaju ustawki i tyle..
System anomalek dla mnie to coś co spierdoliło grę i doprowadziło do gigantycznych przepaści w sile obecnych sojuszy.
MGGG:
magiczna sztuka scoutowania i probowania wróci do łask :)
system ala milicyjnych plexów bedzie spownować bitki. Będzie zmuszał graczy do obrony systemu, a nie siedzenia na stacji i czekania az wrog sobie poleci.
aha - jeszcze jedno. boutny za raty nie od conrodu (bo niby dlaczego), ale od lokalnych piratów. Automatycznie losowy spown anamalek i ratów na paskach (np. jesli mieszkamy u Sanshy, to przylatują wszyscy inni, procz Sansh).
Zgudi:
--- Cytuj ---Temat rozwalania stacji był już wałkowany. Na dłuższą metę to nie wypali
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem byłoby to dobre, gdyby wprowadzić ubezpieczenie od zniszczenia sprzętu i zasobów w trakcie boom stacji. Żeby nie napędzać inflacji wpompowując do gry dodatkowej kasy, ubezpieczenie mogło by być wypłacane np w LP, które moża wymienić na itemy, statki i sprzedać.
GlassCutter:
--- Cytat: MGGG w Kwiecień 26, 2013, 12:37:59 ---magiczna sztuka scoutowania i probowania wróci do łask :)
--- Koniec cytatu ---
Nie nie wróci, w zamian spędzisz 3 godziny na szukaniu życia w pustych systemach, mijając po drodze masę botów wiszących w cloaku na bramach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej