Eve Online > Dyskusje ogólne

Fanfest 2013

<< < (11/36) > >>

Jabolex:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 26, 2013, 11:09:22 ---A gdzie powiedziałem, że 50 osób to źle? Ty to nazywasz blobem, ja - przepisem na dobrą bitkę. Niestety, bić się nikt nie chce - chyba, że ma 2-3 przewagę plus e-war.

--- Koniec cytatu ---

Ale to źle świadczy pvp-erach...

Bo chyba nie piszesz:
Kerbiry nie chcą się z nami bić 50 na 50 - I nie mam pojęcia dlaczego.

Dux:

--- Cytat: Herezja w Kwiecień 26, 2013, 11:41:36 ---Co warto byłoby zmienić w 0,0? Jakim zmianom np poddać temat sov-a? Czy i jak zmienić informacje z okna local itp kwiatki.

--- Koniec cytatu ---

Wlatujesz shipem, który wyrzuca jakąś strukturę, która sie szybko anhoruje i ... w całej konstelacji na cztery godziny znikają wszystkie anomalki :D

[VIDE] Herezja:
Głupi pomysł. Pomyśl nie troluj ];p

SokoleOko:

--- Cytat: Jabolex w Kwiecień 26, 2013, 11:45:07 ---Ale to źle świadczy pvp-erach...

Bo chyba nie piszesz:
Kerbiry nie chcą się z nami bić 50 na 50 - I nie mam pojęcia dlaczego.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, że nie. Kerbirstwa nie biorę pod uwagę w ogóle. Tu chodzi o sytuacje, w które godzinę nasz gang wisi w systemie, w którym siedzi FCON i nic na nas nie wydokuje poza paroma bomberami... a na localu 150 osób, z czego nas może 40.

Khurghan:

--- Cytat: Dux w Kwiecień 26, 2013, 11:49:19 ---Wlatujesz shipem, który wyrzuca jakąś strukturę, która sie szybko anhoruje i ... w całej konstelacji na cztery godziny znikają wszystkie anomalki :D

--- Koniec cytatu ---

No i nie ma listy pilotów na localu, więc skrzydło bombowców czeka w cloaku na przylot floty obronnej ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej