Eve Online > Dyskusje ogólne

Fanfest 2013

<< < (2/36) > >>

SokoleOko:
W mordę jeża, jak to brzmi!

Jakoś nigdy nie byłem fanem tej muzyki, za często się powtarzała i poza paroma kawałkami nawet nie wpadała w ucho, ale teraz słucham w pracy i naprawdę jestem pod wrażeniem :)

Isengrim:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 25, 2013, 11:35:51 ---W mordę jeża, jak to brzmi!

Jakoś nigdy nie byłem fanem tej muzyki, za często się powtarzała i poza paroma kawałkami nawet nie wpadała w ucho, ale teraz słucham w pracy i naprawdę jestem pod wrażeniem :)

--- Koniec cytatu ---

Same here, same here (chociaz muzyke z EvE w sumie nawet lubie (chociaz po usunieciu Jukeboxa wylaczylem ja nawet na altach - co za poroniony pomysl), "Theme of The Universe" to w ogole jeden z moich ulubionych kawalkow ever. :)

EDIT: haha, goscie i laski z CCP podniecaja sie tym koncertem tak jakby w zyciu nie byli w filharmonii. Ohwait... :D

Azradiel:

--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 25, 2013, 11:58:04 ---
EDIT: haha, goscie i laski z CCP podniecaja sie tym koncertem tak jakby w zyciu nie byli w filharmonii. Ohwait... :D

--- Koniec cytatu ---

Szkoda, że nie widziałeś czata jak stream był live :P Ludki się podniecali laskami z CCP :P Pojawienie się CCP Mimic było chyba większym wydarzeniem, czy cała ta orkiestra :P

Theronth:

--- Cytat: Azradiel w Kwiecień 25, 2013, 12:15:49 ---Szkoda, że nie widziałeś czata jak stream był live :P Ludki się podniecali laskami z CCP :P Pojawienie się CCP Mimic było chyba większym wydarzeniem, czy cała ta orkiestra :P

--- Koniec cytatu ---
Nerdfest porównywalny z BronyConem

sztosz:
Jak przez 2 pierwsze minuty (potem przewinąłem) były jakieś zacinające się sample to nie byłem pewien czy mam takie crapowate łącze, czy jaja sobie robicie...

Anyway.... muzyka gdzieś od 16:30 się zaczyna ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej