Eve Online > Dyskusje ogólne

Fanfest 2013

<< < (10/36) > >>

Centurion:
No Sokół ale marudzisz. 50 osób źle, 5 do 10 źle, to co byś chciał? :)

SokoleOko:
A gdzie powiedziałem, że 50 osób to źle? Ty to nazywasz blobem, ja - przepisem na dobrą bitkę. Niestety, bić się nikt nie chce - chyba, że ma 2-3 przewagę plus e-war.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 26, 2013, 10:59:40 ---Latanie w 5-6 osób sprowadza się do ubicia jednego gościa i wiania przed 10. Mnóstwo tego było w v0lcie i między innymi dlatego stamtąd odszedłem.

--- Koniec cytatu ---

Przesadza :P Jak przeciwnika jest 2, 3 razy więcej to dopiero wtedy są poprawne proporcje i można się bawić :) Pod warunkiem że w tych dodatkowych liczbach nie ma samych cepów, falconów, huginnów czy logistykow które kończą fajną zabawę :(

Ważne żeby druga strona czuła się silna i grała agresywnie, wtedy możesz brać z własnych umiejętności pilotażu garściami, nie ma znaczenia czy to solo czy 50 vs 150.

MGGG:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 26, 2013, 10:59:40 ---Welcome to Eve 2013 - 50 osób to jest zwykły gang skirmishowy, a nie blob. Bloby to są powyżej 150 osób ;)

--- Koniec cytatu ---

W Twoim EvE :) W moim 50 osób to megablob. A skirmish zaczyna się od 2-3 shipów, które sobie lecą na przypał i szukają guza.

[VIDE] Herezja:
Może dla odmiany zacznijcie dywagacje na temat.

Co warto byłoby zmienić w 0,0? Jakim zmianom np poddać temat sov-a? Czy i jak zmienić informacje z okna local itp kwiatki.

Bo fakt pozostaje faktem, że teren sov 0,0 to najbezpieczniejsze miejsce w eve. Nawet jak roam leci to wiesz o nim na 10 skoków (lub więcej) od Twoje aktualnej pozycji. Black-opowe opy są o kant dupy bo jakiś alt musi dyndać X dni w jednym systemie aby cokolwiek odważyło się w nim polecieć i kerbirzyć itd itp. Nierównomierne rozmieszczenie surowców strategicznych itd itp.

ps. Kiedyś proponowałem aby surowce z moonów po prostu ulegały wyeksploatowaniu i długo się nie odnawiały a same złoża po prostu były małe. Co by zaowocowało zmianami w cenach ale i małe kerbirskie sojusze wynajmujące teren od większych miałyby możliwość szybkiego wydobycia małych pokładów drogich złóż.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej