Eve Online > Dyskusje ogólne

Fanfest 2013

<< < (9/36) > >>

Doom:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 26, 2013, 10:38:42 ---I o to dokładnie mi chodzi - od 1,5 roku czy więcej nic tylko "lolsec/milicja/lolsec/milicja".

Teraz poproszę 1,5 roku tylko i wyłącznie o 0.0 ;)

--- Koniec cytatu ---
Przecież obiecali zmiany w posach :P

Centurion:

--- Cytuj ---To my chyba latamy na różne floty, Cent.

Ja widzę totalne unikanie jakiegokolwiek ryzyka - albo uberblob, albo nic. Kerbirstwo w Immensea "safe'uje" jak tylko wlecisz im do regionu. Przy obecnej idiotycznej mechanice nie musisz niczego bronić, więc po prostu ignoruje się roamy. Owszem, kille wpadają i od wielkiego dzwonu jest bitka, ale to jest NIC w porównaniu z tym co działo się latem i jesienią 2010 po buffie anomalek, gdzie 0.0 było pełne ludzi i było się o co bić.
--- Koniec cytatu ---

No to przecież pisałem, że od kiedy gram w 0.0 :)

Przesadzasz Sokole, tak jakbyśmy my nie latali na safe-modzie, jakby ludzie nie puszczali brązu i nie panikowali jak tylko jest jakieś realne zagrożenie, tak jest i inaczej nie będzie, ale i tak jest lepiej niż rok i półtora temu.
Floty do innych regionów z założenia będą "na kerbira" więc nie ma co liczyć na bitki. Wieczorne roamy to faktycznie często blob-fest ale nie zawsze (i co poradzisz, nie będziesz wpuszczał do floty powyżej 20 osób jak chętnych 50? :P ). Zaloguj się kiedyś koło 16 i polataj w 5-6 osób do 20 - fun gwarantowany, potwierdzone doświadczalnie.

MGGG:

--- Cytat: Centurion w Kwiecień 26, 2013, 10:47:45 --- Wieczorne roamy to faktycznie często blob-fest ale nie zawsze (i co poradzisz, nie będziesz wpuszczał do floty powyżej 20 osób jak chętnych 50? :P ). Zaloguj się kiedyś koło 16 i polataj w 5-6 osób do 20 - fun gwarantowany, potwierdzone doświadczalnie.

--- Koniec cytatu ---

Zrobcie dwie floty. ;)

Azradiel:
Spokojnie, dziś koło 19:00 naszego czasu powinny być keynoty Eve i wtedy zobaczymy. Zmiany w 0.0 na pewno będą, tylko pytanie kiedy. Wydaje mi się, że low wcale nie jest jeszcze naprawiony; pytanie co było by lepsze, zostawić nie dokończony low i rozgrzebać null ? Może niech dokończą low na spokojnie i dopiero wtedy wezmą się za 0.0; o ile nie powinni wziąć się za naprawianie hi-sec :P Jeśli wierzyć prezentacją to developerzy doskonale zdają sobie sprawę z istniejących problemów; niestety nie ma żadnej magicznej pałeczki, żeby ot tak je naprawić.

SokoleOko:

--- Cytat: Centurion w Kwiecień 26, 2013, 10:47:45 ---Floty do innych regionów z założenia będą "na kerbira" więc nie ma co liczyć na bitki.

--- Koniec cytatu ---

Ja zawsze lecę z założeniem, że będzie bitka. Kiedyś nawet z kerbirami można było mieć bitki w nano gangach. O takie:
http://kb.pinkbunnies.pl/?a=kill_related&kll_id=77248

Dziś to się po prostu nie zdarza.

--- Cytat: Centurion w Kwiecień 26, 2013, 10:47:45 ---Wieczorne roamy to faktycznie często blob-fest ale nie zawsze (i co poradzisz, nie będziesz wpuszczał do floty powyżej 20 osób jak chętnych 50? :P ).

--- Koniec cytatu ---

Welcome to Eve 2013 - 50 osób to jest zwykły gang skirmishowy, a nie blob. Bloby to są powyżej 150 osób ;)

--- Cytat: Centurion w Kwiecień 26, 2013, 10:47:45 ---Zaloguj się kiedyś koło 16 i polataj w 5-6 osób do 20 - fun gwarantowany, potwierdzone doświadczalnie.

--- Koniec cytatu ---

O tej porze to ja pracuję. A nawet gdyby... średnio mnie kręcą takie random kille. Latanie w 5-6 osób sprowadza się do ubicia jednego gościa i wiania przed 10. Mnóstwo tego było w v0lcie i między innymi dlatego stamtąd odszedłem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej