Eve Online > Dyskusje ogólne
Fanfest 2013
marcoos:
Szczerze mówiąc ta wersja symfoniczna jest strasznie drętwa (nie wiem czy Jon Hallur się pod tym podpisał)... jednak wersja studyjna ma o wiele więcej życia i finezji - te symfoniczne kawałki nadają się może na jakiś pogrzeb :)
Dla porównania proponuje ściągnąć sobie najlepszy imho zbiór muzyki z gry (uwaga - prawie 1GB) :)
Jakub Trokowski:
Dziękuję jeszcze raz, sztoszie - DLnięte, sprawdzone, gra. :)
Ten gigowy zip to co ma - bo nie wiem czy ściągać "na ślepo". Muzę z EVE to mam wypakowaną czymś z instalki - ale jest tego dużo mniej niż 1GB. (Trzymało mnie to przy życiu jak miewałem przerwy od EVE, oraz gram to w tle jak gram po wywaleniu soundboxa z gry.)
marcoos:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Maj 05, 2013, 11:33:04 ---Ten gigowy zip to co ma - bo nie wiem czy ściągać "na ślepo". Muzę z EVE to mam wypakowaną czymś z instalki - ale jest tego dużo mniej niż 1GB. (Trzymało mnie to przy życiu jak miewałem przerwy od EVE, oraz gram to w tle jak gram po wywaleniu soundboxa z gry.)
--- Koniec cytatu ---
W pewnym momencie CCP "zaszyfrowało", a potem usunęli większość muzyki w kliencie - ten zbiór to zbiór 125 utworów (stan na kwiecień 2009r - bodajże po dodatku Apocrypha) mp3 w jakości 192kbs.
Teraz to jakieś ambienty chyba zostały...
Raina Nives:
Soundtrack EVE sprzed usunięcia jukeboxa: https://soundcloud.com/ccpgames/sets/eve-online-in-game-tracks.
Jakub Trokowski:
To znałem, ale pamiętałem że nie dało się tego ściąnąć - przynajmniej jak to zrobili.
Inna sprawa że mój wypakowany z instalki soundtrack mało zajmuje bo ma badziewną (wg porówania z tym na soundcloudzie) jakość. Ale skoro nie słyszę różnicy (porównałem dla utworu "I Saw Your Ship"), to szkoda mi miejsca na dysku (i czasu na DLowanie). Ale utwory z logon skrina sobie ściągnę, dzięki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej