Śmietnisko > Off Topic
CISPA przegłosowane.
Skaza:
Przeczytałem "Smoleńsk" i przestałem interesować się dyskusją.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Skaza w Kwiecień 24, 2013, 11:20:59 ---Przeczytałem "Smoleńsk" i przestałem interesować się dyskusją.
--- Koniec cytatu ---
smoleńsk... sroleńsk... Smoleńsk kurwa!
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 24, 2013, 11:06:02 ---To dopiero glupi pomysl.
--- Koniec cytatu ---
Czyli lepiej finansować starych ramoli przykutych np od 20 lat do koryta czy jak wolisz stołka w sejmie? Nie rozliczanych ze swoich nazwijmy to osiągnięć ani tym bardziej obietnic przedwyborczych. Jak by musieli sami znaleźć fundusze (lub ktoś by im je dał) i ryzyko byłoby, że je stracą to 2 razy by się zastanowili czy ponownie kandydować bo przecież ostatnio zrobili ludzi w konia i już teraz nie zostaną wybrani na pewno.
GlassCutter:
Nie mój drogi, wtedy ktoś by finansował tego człowieka, a gdy ten dostałby się do koryta to inwestor przyszedłby po zwrot inwestycji.
[VIDE] Herezja:
O ile się nie mylę tak jest w stanach. Dodatkowo nikt nie będzie finansował przegranego polityka z własnych pieniędzy kiedy będzie wiedział, że jest on nic nie wart i na pewno nikt go nie wybierze.
ps. Jak tak dalej pójdzie co poniektrórzy politycy będą mogli napisać w jakimś papierze jako zawód wykonywany polityk lub wręcz sejmita np. Bo dyndają na tym stołku od X lat.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej