Forum Gry > Inne gry
Millions of voices suddenly cried out in terror. (Homeworld 3 thread)
Yavax Zavro:
--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 23, 2013, 09:57:26 ---Może zrobią kosmicznego zręcznościowego shotera obsługiwanego padem. >:D >:D
--- Koniec cytatu ---
Cell shading i losowo generowane statki ^^?
Jakub Trokowski:
Jeśli chodzi o porówanie 1dynki z 2jką, to fabuła wg mnie w jedynce lepsza jak i granie w kampanię (tzn drażniło mnie jak się misje kończyły: zasoby były zbierane - nawet jak trzeba było się spieszyć i lecieć dalej - ale czasu na uzupełnienie strat nie było). Ale w 2jce statki miały faktycznie różne wielkości co sprawiało że na multi / skirmiszu grało się fajniej, w jedynce to wyglądało tak, że były myśliwce i te większe.
Widzę oferty pracy w Gearbox Software. :D Wysyłam.
Doom:
Nie jestem szczęśliwy faktem że akurat ta firma kupiła prawa do tytułu. Z jednej strony robią fajne gry (Bordelandsy), z drugiej strony pokazali że nie tylko czy ale również jak bardzo potrafią dać dupy przy produkcji gier (najnowszy alien).
Goomich:
Ale nie powiesz, żeby RTSy kiedyś wyszły im źle.
Doom:
Mi nie chodzi o typ gry jaki robią mi chodzi o to JAK robią. Dwie opcje, albo sie czegoś nauczyli na wpadce z alienem, albo nie w drugim wypadku może być tak, że o tym że H3 robił podwykonawca, podwykonawcy podwykonawcy dowiemy się dopiero po premierze i zadowoleni możemy nie być.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej