Forum Gry > Inne gry

Millions of voices suddenly cried out in terror. (Homeworld 3 thread)

(1/3) > >>

Goomich:
http://www.gearboxsoftware.com/community/articles/1029/homeworld-acquisition-and-plans/

:'(

Yavax Zavro:
Nie wiem czy fani powinni się cieszyć czy nie. Niby ma naśladować pierwszą i drugą część (z tego co wiem dwójka jest mniej "kochana"), ale gra ma być wydana na "przodujące" platformy cyfrowe? Homeworld na PS3 i Xboxie?

Ptysiu:
Akurat dla mnie seria Homeworld była wyjątkiem pod tym względem, że każda kolejna część była lepsza od poprzedniej. Jeżeli nie fabularnym (czyli najbardziej subiektywnym), to pod względem mechaniki gry. Nie wiem co Gearbox ma w planach odnośnie części trzeciej, natomiast ta wypowiedź tchnęła nadzieję w moje serduszko:

--- Cytuj ---Brian intends as first priority to direct Gearbox's interest to preserve and assemble the purest form of the original acclaimed and beloved games, Homeworld and Homeworld 2, with the intent of making them accessible on today's leading digital platforms.
--- Koniec cytatu ---

Czyżby zapowiedź odświeżenia serii Homeworld i wydanie jej na Steam/GOG?

ManganMan:

--- Cytat: Ptysiu w Kwiecień 23, 2013, 09:10:11 ---Czyżby zapowiedź odświeżenia serii Homeworld i wydanie jej na Steam/GOG?

--- Koniec cytatu ---

Oby.
Mam nadzieję że nie spieprzą trójki... (chociaż szanse na to są IMO dość wysokie, mimo że kreują fajne rzeczy [vide Borderlands]).

Zgudi:

--- Cytat: Yavax Zavro w Kwiecień 23, 2013, 09:00:02 ---Nie wiem czy fani powinni się cieszyć czy nie. Niby ma naśladować pierwszą i drugą część (z tego co wiem dwójka jest mniej "kochana"), ale gra ma być wydana na "przodujące" platformy cyfrowe? Homeworld na PS3 i Xboxie?

--- Koniec cytatu ---

Może zrobią kosmicznego zręcznościowego shotera obsługiwanego padem.  >:D  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej