Eve Online > NoobGarten
Zielono mi
Pneumo_pl:
Precyzyjna odpowiedź-wielkie dzięki :) Jeszcze jedno: a gdzie są te LPshopy? ::)
GlassCutter:
--- Cytat: Pneumo_pl w Maj 13, 2013, 11:09:27 ---Jeszcze jedno: a gdzie są te LPshopy? ::)
--- Koniec cytatu ---
Na stacjach danej korporacji. W panelu stacji jest przycisk: 'LP Shop'.
SokoleOko:
Zwróć uwagę, że jak najedziesz myszą na item/stack w cargo/w hangarze to gra poda Ci jego cenę. To oczywiście szacunek (zdaje się, że średnia z iluś tam dni na markecie dla regionu, w którym się znajdujesz), niemniej pozwala odsiać śmieci od rzeczy wartościowych.
Doom:
Jakub to ex milicjant. U nich się liczy tylko tagi, bo na resztę lootu szkoda miejsca
Jak robisz misje lub anomalki i lecisz już zbierać rób to masowo i czyść z wraków cały site. Salvage jest w cenie nie kazdy ale praktycznie z każdej nacji wypada minimum jeden typ salvagu wart troche (lub sporo) więcej niż pozostałe kawałki. Loot częsciowo sprzedajesz w całości to co opłaca się sprzedać w Twojej opini resztę wrzucaj do młynka na stacji. Minerały albo sprzedasz, albo bedziesz miał na drobne swoje produkcje jak amunicja t1 czy małe statki
Pneumo_pl:
Kolejna rozterka: dlaczego nie chce mi zainstalować na Catalysta modół Small Capacitor Control Circuit I? A jeśli "to" nie do tego statku to co innego o podobnym/takim samym działaniu mógłbym założyć na wspomnianego Catalysta? Jeszcze jedna rzecz-chciałem kupić Damage Control Unit I i pomimo, że w sklepie widziałem ten produkt wywala mi że nie moge kupić bo nie ma ofert sprzedaży... Coś nie tak robię? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej