Eve Online > NoobGarten

Zielono mi

<< < (3/9) > >>

walk3r:

--- Cytat: Mona X w Kwiecień 21, 2013, 15:17:51 ---Plex to takie coś co się pojawia w hangarze jak wgrasz kod GTC do EVE. Można też je kupić na markecie. Jeden plex przedłuża konto o 30 dni.

--- Koniec cytatu ---

Czyli jak ktoś mi piszę, że skanuje plexy, to znaczy że skanuje takie coś co się pojawia w hangarze? :)

Goomich:
A nie, te plejsy, to miejsca w przestrzeni, które się skanuje. Z pleksami, które opisałem, nie mają nic wspólnego.

SokoleOko:

--- Cytat: walk3r w Kwiecień 21, 2013, 16:12:32 ---Czyli jak ktoś mi piszę, że skanuje plexy, to znaczy że skanuje takie coś co się pojawia w hangarze? :)

--- Koniec cytatu ---

Plex w przestrzeni = deadspace complex

Plex (30 dni abonamentu) = Pilot Licence Extension (P-L-Ex).

walk3r:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 21, 2013, 16:31:28 ---Plex w przestrzeni = deadspace complex

Plex (30 dni abonamentu) = Pilot Licence Extension (P-L-Ex).

--- Koniec cytatu ---

Dobrze, a co to jest deadspace complex ?

Dux:

--- Cytat: walk3r w Kwiecień 21, 2013, 16:40:58 ---Dobrze, a co to jest deadspace complex ?

--- Koniec cytatu ---

Taka lokacja, którą trzeba sobie wyskanować probami. Masz tam czerwone krzyżyki, które trzeba ustrzelić. Na końcu jest wiekszy czeerwony krzyżyk, lub jakaś struktura tez do ubicia i z tego wypada, a raczej może wypaść (bo nie musi), relatywnie rzadki itemek, za którego często można wziąć spora kasę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej