Eve Online > Dyskusje ogólne

30 Dni bana za AP na 0km

<< < (20/22) > >>

littleozzik:

--- Cytat: Centurion w Kwiecień 24, 2013, 14:52:40 ---To kogoś z najniższą krajową stać na kompa i internet?
Nie sądzę...

--- Koniec cytatu ---

Unikałbym kategorycznych stwierdzeń. Ca co kogo stać za taką kwotę a na co nie, to temat rzeka i raczej zbyt duży offtop aby go tu ciągnąć.

Centurion:
No to po co wyjeżdżasz ze śmiesznym tekstem?

Kupno plexa na konto dla osoby pracującej to żaden problem (wtedy zarabiać w grze można tylko na statki i gitara gra), to nie jest problem PLNów tylko psychiki.

GlassCutter:

--- Cytat: littleozzik w Kwiecień 24, 2013, 14:38:40 ---Tak to wszystko czytam i się zastanawiam jaki jest odsetek ludków którzy próbowali jakoś zarobić na shipy swoim jednym kontem bez żadnych botów i podobnych gówien, jednocześnie coś tam latając pvp... Jednocześnie nie spędzając każdego wieczoru przed kompem...
Mnie to w końcu przerosło i wizja dodatkowego pół etatu na chwilę obecną mnie pokonała ;)

--- Koniec cytatu ---
Zarobienie na plexa w lepszych czasach (gry było po 300mln) zajmowało mi sobotę w osmon (misje dla sistersów), potem poszedłem na etat i ceny plexów mnie walą, a na statki zarabiam poprzez pvp :)

littleozzik:

--- Cytat: Centurion w Kwiecień 24, 2013, 14:59:28 ---No to po co wyjeżdżasz ze śmiesznym tekstem?

--- Koniec cytatu ---

Źle egzamin w gimnazjum poszedł? Za radą Palikota było zioło zamiast nauki?

Isengrim:
Mnie ceny plexow interesuja, im drozsze tym lepsze. :P

Srsly, jak ktos zarabia minimalna krajowa to powinien poszukac lepszej roboty, a nie tracic czas na internet spaceships. Chyba, ze jest studentem, ale to wtedy ma czas wyfarmic na plexa i jeszcze na piwo z kolegami isc. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej