Eve Online > Dyskusje ogólne

30 Dni bana za AP na 0km

<< < (19/22) > >>

littleozzik:
Tak to wszystko czytam i się zastanawiam jaki jest odsetek ludków którzy próbowali jakoś zarobić na shipy swoim jednym kontem bez żadnych botów i podobnych gówien, jednocześnie coś tam latając pvp... Jednocześnie nie spędzając każdego wieczoru przed kompem...
Mnie to w końcu przerosło i wizja dodatkowego pół etatu na chwilę obecną mnie pokonała ;)

Isengrim:

--- Cytat: littleozzik w Kwiecień 24, 2013, 14:38:40 ---Tak to wszystko czytam i się zastanawiam jaki jest odsetek ludków którzy próbowali jakoś zarobić na shipy swoim jednym kontem bez żadnych botów i podobnych gówien, jednocześnie coś tam latając pvp... Jednocześnie nie spędzając każdego wieczoru przed kompem...
Mnie to w końcu przerosło i wizja dodatkowego pół etatu na chwilę obecną mnie pokonała ;)

--- Koniec cytatu ---

Tak zupełnie serio, to jak ktoś już ma jeden etat, to stać go na kupienie raz na kwartał sześciu plexów, opchnięcie ich w Jita i życie za tę kasę w EvE. :P

littleozzik:

--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 24, 2013, 14:43:06 ---Tak zupełnie serio, to jak ktoś już ma jeden etat, to stać go na kupienie raz na kwartał sześciu plexów, opchnięcie ich w Jita i życie za tę kasę w EvE. :P

--- Koniec cytatu ---

To prawda. Tyle że plex na miesiąc jak masz pecha to może nie wystarczyć :) To raz, a dwa ktoś z najniższą krajową może się z tobą nie zgodzić...

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: littleozzik w Kwiecień 24, 2013, 14:38:40 ---Tak to wszystko czytam i się zastanawiam jaki jest odsetek ludków którzy próbowali jakoś zarobić na shipy swoim jednym kontem bez żadnych botów i podobnych gówien, jednocześnie coś tam latając pvp... Jednocześnie nie spędzając każdego wieczoru przed kompem...

--- Koniec cytatu ---

W sumie popieram kolegę. Posiadam jedno konto i brak chęci do farmy isk. Parę złotych by się znalazło na zakup plex-ów (zważywszy, że są ponoć legalnie sprzedawane za 40 zł) ale ... chyba już mnie ta gra nie "kręci" po prostu.

Centurion:

--- Cytuj ---To prawda. Tyle że plex na miesiąc jak masz pecha to może nie wystarczyć :) To raz, a dwa ktoś z najniższą krajową może się z tobą nie zgodzić...
--- Koniec cytatu ---

To kogoś z najniższą krajową stać na kompa i internet?
Nie sądzę...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej