Eve Online > Dyskusje ogólne

30 Dni bana za AP na 0km

<< < (18/22) > >>

Isengrim:

--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 24, 2013, 12:43:59 ---A co to?

--- Koniec cytatu ---

Jakiś skrypt do ułatwiania probowania. Szczerze mówiąc pojęcia nie mam jak działał, ale używany był na potęgę.

GlassCutter:
lol to po tych wszystkich ułatwieniach ludzi nadal maja z tym problem? ???

Isengrim:

--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 24, 2013, 13:14:17 ---lol to po tych wszystkich ułatwieniach ludzi nadal maja z tym problem? ???

--- Koniec cytatu ---

Ja tam tego nigdy nie umialem ogarnac. :D Ale zadnych skryptow nie uzywalem, po prostu zdaje sie na innych. :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 24, 2013, 13:15:43 ---Ja tam tego nigdy nie umialem ogarnac. :D Ale zadnych skryptow nie uzywalem, po prostu zdaje sie na innych. :P

--- Koniec cytatu ---
CCP wstawi automatyczny skaner pokazujący dokładna lokalizację każdego obiektu na żywo, a co niektórych to i tak przerośnie  ;D

Coritsikaela Enth:

--- Cytat: 6thsurvivor w Kwiecień 24, 2013, 12:24:40 ---Przy okazji 30dni bana za ap poleciały też permy za ułatwiacze w skanowaniu - kolega z corpa ma perma na 4chary. I ogólnie część corpa mi się od tygodnia nie loguje, więc albo polacy cheatują albo no mercy było tym razem.

--- Koniec cytatu ---

Chwalisz czy się żalisz, że masz corp wypchany botami i bociarzami? I tak sobie spokojnie na to patrzysz i jeszcze chwalisz się tym na forum?

Pogratulować

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej