Eve Online > Dyskusje ogólne

30 Dni bana za AP na 0km

<< < (15/22) > >>

Emtecpl:
->jak by było prawdą, że tylko 2 tysiące kont sam bym nie znał 50 kont zablokowanych..., sprawdźcie se liczbę logowanych charów w tygodniu myślę że zmalała o jakieś 5 tysięcy.

->skrypt autopilot na 0 a bot kopiący dla mnie to samo i tu i tu możesz zarabiać kasę na afku (czyli mała szkodliwość czynu)

->multikonto w sensie tym że dwie osoby dzielą się jednym kontem i latają  tym samy tytanem ale w innych godzinach.

Isengrim:

--- Cytat: Emtecpl w Kwiecień 23, 2013, 16:02:21 ---->jak by było prawdą, że tylko 2 tysiące kont sam bym nie znał 50 kont zablokowanych..., sprawdźcie se liczbę logowanych charów w tygodniu myślę że zmalała o jakieś 5 tysięcy.

->skrypt autopilot na 0 a bot kopiący dla mnie to samo i tu i tu możesz zarabiać kasę na afku (czyli mała szkodliwość czynu)

->multikonto w sensie tym że dwie osoby dzielą się jednym kontem i latają  tym samy tytanem ale w innych godzinach.

--- Koniec cytatu ---

Że zacytuję...

Doom:

--- Cytat: Emtecpl w Kwiecień 23, 2013, 16:02:21 ---->jak by było prawdą, że tylko 2 tysiące kont sam bym nie znał 50 kont zablokowanych..., sprawdźcie se liczbę logowanych charów w tygodniu myślę że zmalała o jakieś 5 tysięcy.

--- Koniec cytatu ---
A chcesz wiedzieć Ty i reszta obrońców biednych ludzi latających botem podchodzę do tej mało szkodliwej działalności i burzenia się wobec CCP że to wreszcie ukróciło chociaż na miesiąc?

Jakub Trokowski:
Myliłem się - potrzebujemy więcej gifów. :)

SokoleOko:

--- Cytat: Emtecpl w Kwiecień 23, 2013, 16:02:21 ---możesz zarabiać kasę na afku (czyli mała szkodliwość czynu)

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej