Eve Online > Dyskusje ogólne
30 Dni bana za AP na 0km
Isengrim:
Zdaje sie ze problem jest powazniejszy, niz sie wydawalo...
http://themittani.com/news/ccp-cache-scraping-ruling-evemon-now-illegal
Z jednej strony zastanawiam sie nad wylaczeniem EvE-Mona... Z drugiej, w sumie i tak moga mnie zbanowac za cokolwiek...
Doom:
Jak znam życie Mittani sie wkurza bo CCP świadomie czy nie ujebało coś czego goony używały do tej pory i tyle.
Z tego co zrozumiałem wygląda na to że CCP znalzło bat na dowcipnisiów którzy siedząc w raciarce na dolotówce mili afk clock alta z lokal alertem czy czymś podobnm
Isengrim:
Poczytaj dyskusje tutaj. Moze i Goonsi probuja przy okazji cos ugrac czy obronic (podejrzewam, ze chodzi o GoonMetrics) - ale faktycznie jak sie czyta debilne odpowiedzi CCP to wychodzi na to, ze EveMon czy EvE Central sa nielegalne, tylko za nie "na razie" nie banuja, bo przeciez nikomu nie szkodza. WTF?
Centurion:
--- Cytuj ---skrypt AP to nie to samo co bot górniczy czy bot latający po paskach
--- Koniec cytatu ---
to dokładnie to samo, jak dla mnie nie ma sprawy, używasz bota takiego czy innego wypi* do inej piaskownicy i już ;)
Doom:
--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 22, 2013, 13:10:05 ---Poczytaj dyskusje tutaj. Moze i Goonsi probuja przy okazji cos ugrac czy obronic (podejrzewam, ze chodzi o GoonMetrics) - ale faktycznie jak sie czyta debilne odpowiedzi CCP to wychodzi na to, ze EveMon czy EvE Central sa nielegalne, tylko za nie "na razie" nie banuja, bo przeciez nikomu nie szkodza. WTF?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem. Mało mnie obchodzi. Evemon mam aktywny w tle tylko jeśli rozwijam akurat nowego chara który ma pierdylion skili do wrzucenia i nie chce mi sie kampić żeby dodadawać kolejne do kolejki. Tak właćzam program raz na dobę żeby skontrolować konta czy coś gdzieś nie ma wolnego miejsca na kolejny skill
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej