Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Lista Banitów
Theronth:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 17, 2013, 21:35:22 ---To mam zgłoszenie:
Kobeyashi - generowanie flame w złym dziale forum
Tak przy okazji jakie straszne zbrodnie (poza imieniem postaci) popełnił koleś wpisany tam jako Bzykadełko, że aż ocenzurowano tą sekcję w jego profilu?
--- Koniec cytatu ---
Wziąłem sobie kilka stateczków i trochę assetów z 'Domku' HVI przed odejściem.
Nie mogłem już zdzierżyć 20-sto osobowych flot na anomaliach i czyszczenia nawet fregat z gravów 8D
INB4 inwazja
HammerSnake:
o właśnie brakuje informacji ile dana osoba buchnęła, żeby ta lista miała sens. Taki ranking złodziei to byłby nawet ciekawy. Może ktoś by przebił bufu czy bunniesy, bo już nie pamiętam "z dredami". :P
Swoją drogą, że się ludzie nie boją prokuratury 8)
SokoleOko:
--- Cytat: HammerSnake w Kwiecień 18, 2013, 12:20:54 ---o właśnie brakuje informacji ile dana osoba buchnęła, żeby ta lista miała sens. Taki ranking złodziei to byłby nawet ciekawy. Może ktoś by przebił bufu czy bunniesy, bo już nie pamiętam "z dredami". :P
--- Koniec cytatu ---
Niezłe radio Erewań - ktoś gdzieś kiedyś zasunał dready i nikt już nie pamięta o co chodziło.
Skeer:
O ja pamiętam pewien korp, który wziął dready (które i tak im się należały i pewnie by dostali, gdyby wspomnieli coś o tym) w sposób, jakby się im nie należały i mieli ich nie dostać. Może też wrzućcie na listę >:D
;)
Gaunt:
który to korp?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej