Eve Online > NoobGarten
"dziura" w EM - łatać, nie łatać...?
Isengrim:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Kwiecień 24, 2013, 12:57:22 ---http://loza.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=17458231 :)
--- Koniec cytatu ---
Zgankowaliście Vexora. Brawo. :P
Trzeba było wziąć więcej Griffinów. A co by było, gdyby się nie udało go zjammować? Może jeszcze kogoś by zabił?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 24, 2013, 13:05:30 ---Zgankowaliście Vexora. Brawo. :P
Trzeba było wziąć więcej Griffinów. A co by było, gdyby się nie udało go zjammować? Może jeszcze kogoś by zabił?
--- Koniec cytatu ---
Racja...panowie na przyszłość pamiętajcie - POJEDYŃCZO i po kolei, bo inaczej jest to niehonorowe gankowanie, a nawet dresiarstwo. A ECM zostawiajcie w domu, to to juz jest wybitny wstyd, bryndza, srom i wogóle nic tylko schować sie pod klawiarurę i zapłakać ze wstydu.
WSTYD!
Isengrim:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 24, 2013, 13:17:14 ---Racja...panowie na przyszłość pamiętajcie - POJEDYŃCZO i po kolei, bo inaczej jest to niehonorowe gankowanie, a nawet dresiarstwo. A ECM zostawiajcie w domu, to to juz jest wybitny wstyd, bryndza, srom i wogóle nic tylko schować sie pod klawiarurę i zapłakać ze wstydu.
WSTYD!
--- Koniec cytatu ---
A czy ja mówie, że nie? Ale żeby się chwalić zgankowanym Vexorem (i to chyba jako argumentem za tym, że Merlin jest fajny) to chyba już lekka przesada, nie? :P
Dinozauriusz II Urwiryj:
Nie no, to tak poza kontekstem Merlina :) Tak wrzuciłem bo to mój pierwszy kill na czymś większym od fryty (albo w zasadzie współudział w killu).
Skeer:
--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 24, 2013, 13:22:45 ---A czy ja mówie, że nie? Ale żeby się chwalić zgankowanym Vexorem (i to chyba jako argumentem za tym, że Merlin jest fajny) to chyba już lekka przesada, nie? :P
--- Koniec cytatu ---
Nie. Niech się chłopak cieszy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej