Eve Online > NoobGarten

"dziura" w EM - łatać, nie łatać...?

<< < (11/17) > >>

Isengrim:

--- Cytat: Skeer w Kwiecień 22, 2013, 16:57:29 ---Może, ale traci kontrolę nad nimi.

--- Koniec cytatu ---

Kiedyś tak zgubiłem komplet fighterów. :D

Also - po kiego grzyba chcesz cloakować taki ship jak Algos?

Doom:

--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 22, 2013, 17:09:58 ---Kiedyś tak zgubiłem komplet fighterów. :D

Also - po kiego grzyba chcesz cloakować taki ship jak Algos?

--- Koniec cytatu ---
Z fighterami jest zabawniej, bo po utracie kontroli zamiast sie zatrzymać robią emergency warp off w losowym kierunku na jakąś tam odległość. Żeby cholery odzyskać trzeba mieć próbnika pvp

Isengrim:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 22, 2013, 17:11:51 ---Z fighterami jest zabawniej, bo po utracie kontroli zamiast sie zatrzymać robią emergency warp off w losowym kierunku na jakąś tam odległość. Żeby cholery odzyskać trzeba mieć próbnika pvp

--- Koniec cytatu ---

Ale po relogu albo po DT (juz nie pamietam) same wracają w miejsce, z którego robiły rewarpa. :)

Skeer:
Ja kiedyś zrobiłem coś głupszego - wjebałem mainem dominixa pvp, w przypływie frustracji wrzuciłem na pole bitki alta w carrierze i wysłałem za hostami fightery, po 5 minutach na śmierć o tym zapomniałem i wyskoczyłem z systemu :D

Po kolejnych 10 minutach mnie olśniło, wracam capsem z powrotem, skanuję za fighterami, jest, są na planecie. Warpię, zbieram pracowicie porozrzucane naokoło przez 10 minut i wyskok. Wszystko z localem w połowie hostowym :D

Dinozauriusz II Urwiryj:

--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 22, 2013, 17:09:58 ---Also - po kiego grzyba chcesz cloakować taki ship jak Algos?

--- Koniec cytatu ---

Myślałem nad takim systemem: Algos i Merlin wlatują na plexa milicyjnego, Algos wyrzuca ecm albo combat dronki i cloak'uje. Ktoś kto chce wlecieć na plexa w skanie widzi tylko Merlina i drony, czyli myśli, że drony nieaktywne... a tu niespodziewajka :)

Uprzedzając teksty o lamerstwie i braku honoru i zabijaniu solo pvp - to tak w ramach "ruchania w dupę młotkiem", mam taką krótką listę kandydatów do takiego potraktowania ]:->

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej