Eve Online > NoobGarten
"dziura" w EM - łatać, nie łatać...?
FITTIpalti:
A może tak:
[Merlin, xxx's Merlin]
Damage Control II
Magnetic Field Stabilizer II
[empty low slot]
1MN Afterburner II
Faint Epsilon Warp Scrambler I
Medium Ancillary Shield Booster, Cap Booster 50
Medium Ancillary Shield Booster, Cap Booster 50
Light Electron Blaster II, Void S
Small Anti-EM Screen Reinforcer I
Small Anti-EM Screen Reinforcer I
Small Anti-Thermal Screen Reinforcer I
;)
GlassCutter:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Kwiecień 22, 2013, 08:31:46 ---Żeby nie mnożyć tematów to zapytam tutaj - JPKM, jak utłuc Incursusa?! Co Incursus to gleba... wogóle nie chcą się psuć, repią się jak szalone i moje 180 (CNA) albo 200 (Void) dps'a nie robi na nich żadnego wrażenia, za to mój bufor topnieje w zastraszającym tempie! Grrrrrrrrrrr..... Jakiś mały poradnik "taktyka walki Merlinem z różnymi celami"?
--- Koniec cytatu ---
To zacznijmy od tego: cel trzeba trafić.
Dinozauriusz II Urwiryj:
No przecież trafiam... wiem, że Voidy mają pojechany tracking, dlatego piszę też o CNA. Jak gościa zescramuję i zwebuję to prawie stoi w miejscu, więc nie wiem co jeszcze mógłbym ulepszyć w kwestii trafiania... correct me if I'm wrong.
HammerSnake:
Teoretycznie, to może rzuca na ciebie dronke ecm, ale generalnie patrząc na rożka vs merlin, to z g.... bata nie ukręcisz :P.
Weź kestrela i rozwal dziada z dystansu.
SokoleOko:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Kwiecień 22, 2013, 08:31:46 ---Kwestia EM wyjaśniona, wrzuciłem MSE meta 4, nawet się zmieścił z neutronami :) teraz muszę tylko podciągnąć shield upgrades na V, adv. weap. upgrades na IV
--- Koniec cytatu ---
Ważniejsze jest Adv. Weapon Upgrades na IV a nawet V. Shield Upgrades nawet ja nie mam na V jeszcze, a już mam 80 mil SP.
Natomiast meta4 MSE są standardem na frytkach. Fakt, że moduł podwaja koszt shipa, ale nadal cały koszt jest po prostu śmieszny. "Deal with it" bo na frytce nie stać Cię na stosowanie fitting modów o ile naprawdę nie ma innego wyjścia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej