Eve Online > NoobGarten

"dziura" w EM - łatać, nie łatać...?

<< < (5/17) > >>

Doom:
Im chodziło o ten post:
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=12064.msg196443#msg196443

GlassCutter:
Wiem o który im chodziło, ale tam jest pokazany przykład, a nieszczęsny pilot merlina dostał fit do wypróbowania trochę wcześniej.

MGGG:

--- Cytat: Pol Kent w Kwiecień 16, 2013, 09:13:13 ---Pytanie wydawałoby się banalnie proste, a jednak jak widać przerosło Pana Co Wszystko Wie Najlepiej
Postaram się pamiętać żeby się więcej do Ciebie z pytaniami nie zwracać.
Swoją drogą książkowy wręcz przykład na kogoś komu ego zasłoniło widnokrąg i uciskając resztę mózgu uniemożliwia zwyczajne podejście do sprawy ehhh.... :-[

--- Koniec cytatu ---

Jeszcze raz: czytaj, potem pisz. Jesli chodzi Ci o ten fit bez propa to pod nim stoi jak byk:

--- Cytuj ---ponad 16k ehp. takie milicyjne gowienko do tankowania przez chwile zanim koledzy nie doleca. O wiele fajniejsza jest harpy na podobnym ficie, bo nią już można coś postrzelać.
--- Koniec cytatu ---

Odpowiedź na swoje pytanie miałeś przed oczami. W każdym razie troll-porażka 0,5/10.

Pol Kent:

--- Cytat: MGGG w Kwiecień 16, 2013, 10:42:43 ---Jeszcze raz: czytaj, potem pisz. Jesli chodzi Ci o ten fit bez propa to pod nim stoi jak byk:
Odpowiedź na swoje pytanie miałeś przed oczami. W każdym razie troll-porażka 0,5/10.

--- Koniec cytatu ---
Nie odróżniasz już trollingu od normalnego pytania. Zauważyłeś już że zima się skończyła ? Może odłącz się od kompa, wyjdź z pokoju i zobacz jak wygląda realny świat.
Ktoś tu na forum ma dobry cytat na taką okazję o nadużywaniu terminu troll. Weź go sobie do serca bo bo głowy już za późno.
EOT.

Dinozauriusz II Urwiryj:
Kwestia EM wyjaśniona, wrzuciłem MSE meta 4, nawet się zmieścił z neutronami :) teraz muszę tylko podciągnąć shield upgrades na V, adv. weap. upgrades na IV i uda się wsadzić MSE II i micro power core meta I dzięki czemu mój Merlin będzie znowu kosztował 7 a nie 15 milionów :)

Żeby nie mnożyć tematów to zapytam tutaj - JPKM, jak utłuc Incursusa?! Co Incursus to gleba... wogóle nie chcą się psuć, repią się jak szalone i moje 180 (CNA) albo 200 (Void) dps'a nie robi na nich żadnego wrażenia, za to mój bufor topnieje w zastraszającym tempie! Grrrrrrrrrrr..... Jakiś mały poradnik "taktyka walki Merlinem z różnymi celami"?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej