Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[TSNK] Thou Shalt Not Kill - Dyskusja

<< < (7/9) > >>

Zygi O.:
c0ven sie powinien do wh przenieść i zjednoczyć polaków ;]

Coritsikaela Enth:
ale tam nie da sie stawiac posów kopiących.... 

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Cors w Kwiecień 29, 2014, 10:51:55 ---ale tam nie da sie stawiac posów kopiących....

--- Koniec cytatu ---
Teraz nie stawiamy posow. C0ven 2014 stawia na syfony.

Isengrim:

--- Cytat: Fairfax Narmolaya w Kwiecień 29, 2014, 00:00:55 ---ja nie rozumiem skad ta zawisc w postach wielu osob w nasza strone.
zyjemy sobie spokojnie, nie popisujemy sie i robimy swoje.
nie wpieprzamy sie nikomu w posty rekrutacyjne i nie wytykamy bledow innych.

wydaje mi sie ze jak na malo liczna korporacje i tak radzimy sobie bardzo dobrze w pvp.

jezeli komus odpowiada zycie w wh i chcialby latac z nami - zapraszamy.
tylko dlatego wklejam posty rekrutacyjne, by nabyc nowych pilotow do naszego wormhola.

Pozdrawiam
Fairfax Narmolaya

--- Koniec cytatu ---

To znaczy rozdzielmy dwie rzeczy. My (w sensie większość c0venowców, która tu się wypowiada) nie mamy absolutnie żadnego problemu z TSNK jako takim. Ja osobiście trochę się z Was podśmiewam, że nie słuchaliście Janka Morgensterna jak mieliście okazję, ale to drobiazg. Natomiast jak widzisz większość naszych komentarzy dotyczy przyjętych przez Was typów z ZOLTANY / CONCORD DOWN - uważamy tych gości za a) kretynów, b) gówniarzy, c) kompletnie niegodnych zaufania cwaniaczków -  i w sumie w dość dobrej wierze ostrzegamy Was przed przyjmowaniem kogokolwiek z historią w tych corpach do Was. Bo się na tym przejedziecie, tak jak my się przejechaliśmy. Oczywiście mogą być wyjątki i jakieś pojedyncze osoby może były tam przez przypadek / szybko wyszły - i może się Wam z nimi nawet dobrze lata. Co do historii z WH to trochę szkoda, że się nią jednak nie dzielicie, my jak widać wszystko mamy na wierzchu. Shady wormhole people. :(

Colonel:
chlopaki z TSNK pisza sobie jakies srednio fajne rzeczy, rajcujac sie kazda bitka z logistykiem w odwodzie...
ale Panowie, toz to ich topik "dyskusja", maja prawo sie w nim nawet i "osmieszac" bo to ich topik,
nie widze zeby z reklama pocinali jak korpy z null czy milicjanci, gdzie sie da i kiedy sie da i tak kazdemu az do wyrzygania.. prowokuja dyskusje i ja maja :]

edyta:

a co do wormow i co tam slychac, polskie korpy bez wzgledu na standy ze soba raczej sie nie scieraja od czasow pogonienia Nythyxa z Ash-ów
wrecz przeciwnie, kiedy maja wspolne łańcuchy wu-ha-czy to polataja razem, kiedy ktos komus ora glebe to wzajemnie sobie pomagaja i w obronie i w ataku...TYLE !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej