Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TSNK] Thou Shalt Not Kill - Dyskusja
GlassCutter:
Zawiść lol. Nie wpieprzajcie się z rekrutacją gdzie popadnie tak jak swego czasu pewna "akademia" z milicyjnych regionów i przynajmniej z mojej strony macie spokój. U siebie w wątku możecie postować wszystko, nawet egzekucje zajamowanej samotnej raciarki, najwyżej popatrzę z politowaniem, wspomnę w duchu współpracę zabijaków z tsnk i przejdę do kolejnego wątku.
Zygi O.:
A co się tam stało w "polskich wh" żeście się tak podzielili wszyscy?;p
Jakub Trokowski:
Panie... to historia długa i zaplątana - odpowiedzią byłby wątek bardziej zachaszczony niż te o c0venie.
Udzieliłbym skrótowej odpowiedzi, ale sam się gubię, bo i takie dhramy mnie mało interesowały.
Coritsikaela Enth:
No worries.
Przyjdzie Nythyx i Was zjednoczy pod wspólnym sztandarem polskiego wh community.
[BWTF] Xapitan Bomba:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Kwiecień 29, 2014, 09:45:28 ---Panie... to historia długa i zaplątana - odpowiedzią byłby wątek bardziej zachaszczony niż te o c0venie.
Udzieliłbym skrótowej odpowiedzi, ale sam się gubię, bo i takie dhramy mnie mało interesowały.
--- Koniec cytatu ---
A główny rozpad nie był jakoś na wysokości pojawiania się kolejnej odsłony triumvirate? Czy macie tam kilka frakcji? Bo w naszych WH corpach się nie rozeznaje jeszcze :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej