Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TSNK] Thou Shalt Not Kill - Dyskusja
Jakub Trokowski:
--- Cytat: Fairfax Narmolaya w Kwiecień 28, 2014, 14:33:36 ---https://www.youtube.com/watch?v=CrxN-EEjETA
--- Koniec cytatu ---
@ 7:14 -Od koga ja mam jamma, k...!
Nie mogę się przestać śmiać... :D
WhiteCat:
Apropos domin1, należy do elitarnego klubu byłych członków Concord Down, skupiska najbardziej zdrowych polaków w EVE ;D
"PRZYJMUJEMY ZDROWYCH POLAKÓW
REKRUTUJEMY WSZYSTKICH GRACZY (kerbirów, kopaczy i itp) DO ZALUDNIENIA REGIONU ESOTERIA SYSTEMÓW PO COVEN I Inver Brass"
Tak jakoś, gdy ostanio traciliśmy Eso, siedzieli po stacjach i grozili, że od teraz to ich teren... tylko nie poinformowali o tym HBC chyba :D
No i były też ZOLTANY
"Wzywamy Polaków , którzy są zmęczeni złą atmosferą w dotychczasowych swoich strukturach"
którzy zabijali nam cyna w t-8 w Stain, ogłaszając że nas zakampili i podbili Stain :D
A teksty w stylu:
[12:19:54] Kayle Katarn > kurwo jebana udało sie sgtary kutasie
[12:20:30] Kayle Katarn > jebac kurwy covenow bezlitosnie
[12:29:11] Kayle Katarn > w pizdę covenowa sobie wsadz pastuch, jebac iski bo plex trzeba opłacić dziadu posrany
były na porządku dziennym + hate maile w podobnym tonie.
Doborowe towarzystwo, a my za nimi nie przepadamy z czystej polskiej zazdrości ;D
Koszyk:
Nie pluj jadem kot.
Doom:
Wyjątkowo zgodze sie z Koszykiem. Za następną taką wklejkę lecą Ci punkty moderatorskie
[CHUJI] Fairfax Narmolaya:
ja nie rozumiem skad ta zawisc w postach wielu osob w nasza strone.
zyjemy sobie spokojnie, nie popisujemy sie i robimy swoje.
nie wpieprzamy sie nikomu w posty rekrutacyjne i nie wytykamy bledow innych.
wydaje mi sie ze jak na malo liczna korporacje i tak radzimy sobie bardzo dobrze w pvp.
jezeli komus odpowiada zycie w wh i chcialby latac z nami - zapraszamy.
tylko dlatego wklejam posty rekrutacyjne, by nabyc nowych pilotow do naszego wormhola.
Pozdrawiam
Fairfax Narmolaya
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej