Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Ash Alliance, The Nameless Alliance, Exiled Ones VS Useless Idea

<< < (5/6) > >>

Odbytyx:

--- Cytat: Theronth w Kwiecień 15, 2013, 01:38:23 ---CODEX ASTARTES DOES NOT SUPPORT THIS ACTION

--- Koniec cytatu ---

Bzykadełko?

A co do samej akcji... dawno się tak nie ubawiłem na troliszu jak w ten weekend, no i poznałem wielu moich mlecznych braci ;) ma ktoś z tego logi?
http://i.imgur.com/dVZI7DC.jpg

Tim:
Sorry za archeologie, ale dawno mnie nie było, a to topic, który baaaaardzo mnie interesuje.
Zagrajmy w otwarte karty.

Byłem w UI i nie mogę powiedzieć złego słowa o Nythyxie, on jako CEO dla swojego corpa robił to co powinien robić każdy CEO. I naprawdę nie rozumiem, z jakiego powodu jest ta paro-letnia nagonka na niego. I bardzo chętnie dowiedziałbym się o jakiś drażliwych faktach na jego temat o ile takie istnieją.

Jedyne co kojarzę z różnych chatów, forów i TSów, na których ludzie nieświadomi mojej obecności mówili różne rzeczy, to:
- sprawa z Polish Mercenaries - atak na ich POSa, gdy się z nimi plusowali (?) - jakoś tak chyba;
- self-destruct assetsów korporacji (wtedy jeszcze WN) podczas ataku R&K - to mi się nie wydaje niczym specjalnym, większość ludzi by tak zrobiła.

Może historia z nim związana jest długa, ale chętnie bym ją poznał.

deckard:
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=2884903#post2884903
i post poniżej

Tim:
Ha! to jest dobre:
--- Cytuj ---PS. his goal was to unite all polish WH community. Well he managed just that, with a small exception of himself.
--- Koniec cytatu ---

Można teraz powiedzieć, że czaję o co chodzi. Chociaż początek wydaje się z leksza mało klarowny. Od Nytha można było usłyszeć, że to on właśnie zrobił sobie przerwę wymuszoną przez rl i jak wrócił to nie dano mu CEO, ale każdy ma swoją najmojszą prawdę.

Gaunt:
tak btw to naprawde wydaje mi sie, że 70% osób z centrali ma wyjebane na to wszystko :-D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej