Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Ash Alliance, The Nameless Alliance, Exiled Ones VS Useless Idea

<< < (3/6) > >>

Azbuga:
hehe aż oczy przecieram i nie wiem czy dlatego że rano czy przez to co czytam :)

od kiedy w eve ktoś przeprasza za zaoranie komuś dupy, jakieś casus belli w stylu animozji z ceo wyciąga, nad młodzieżą mięsno armatnią się lituje... co za czasy.

i tylko 1 system? to naprawdę prztyczek w nos.

Jak już kogoś bić to tak żeby nie wstał - zaoranie aliancowi z wh jednego systemu to biednie bo się w 2 tygodnie odkują i wjadą wam. Popiół zostawcie i żeby nie było co zbierać a za to było co wspominać :) 

katharn:

--- Cytat: Colonel w Kwiecień 13, 2013, 23:54:20 ---niestety...historyjka jest starsza, ma wiecej epizodow a w kazdym ciekawe zwroty akcji...

--- Koniec cytatu ---

To prawda... Przynajmniej jeśli chodzi o moją skromną osobę :)

Pielęgnuję w sobie bardzo "ciepłe" uczucia do Nycia. Można powiedzieć, że sobie u Niego mieszkam od dłuższego czasu i obserwuję, nawet troszkę podziwiam, jak skutecznie indoktrynuje młodych, niedoświadczonych pilotów. Tak na prawdę, tych młodych troszkę mi żal, dostają bowiem wpierdol za niewinność i głupi błąd niewiedzy... No ale to Eve  >:D

Anyway - Nycio - do zobaczenia na kierunkowym :)

P.S. Tym razem nie było BLOW-job na psach, poza jednym:

[ 2013.04.13 17:52:55 ] (notify) Chimera belonging to Rigiel self-destructs.

Ponadto Nycio i Rigiel wylogowali się pozostawiając swoich młodych pilotów na obańkowanym POSie. Pozostawieni samym sobie piloci zaś nie wylogowali się i zginęli w ogniu walki. Za co im wszystkim GF.

PAwulonek:

--- Cytuj ---Powodów do inwazji na WormHole należący korporacji Useless Idea jest wiele. Wszystkie wiążą się z kontrowersyjną postacią CEO
--- Koniec cytatu ---

Napisala osoba nie mniej kontrowersyjna czyli qlko1 osoba ktorej korporacja zotala wywalona z c0venu po tym jak sie przynali do bocenia  ;D ;D

Rosnie nowa gwiazda centrali >:D

Qlko1:

--- Cytat: PAwulonek w Kwiecień 14, 2013, 16:58:56 ---
Napisala osoba nie mniej kontrowersyjna czyli qlko1 osoba ktorej korporacja zotala wywalona z c0venu po tym jak sie przynali do bocenia  ;D ;D

Rosnie nowa gwiazda centrali >:D

--- Koniec cytatu ---

W WH niestety się nie da :)
Widzę, że do dziś pali Cię to w serduszko :*

Ptysiu:
Ton pierwszego posta przypomina mi to:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dKhITm9-5TU[/youtube]

:D

A teraz dajcie mi przygotować colę, chipsy i keep the killmails coming gents! 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej