Eve Online > NoobGarten
Security Status
Theronth:
--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 10, 2013, 15:49:11 ---Trafiliście tam ja jakichś super hardkorowych pvp-erów?
Może jakaś ciekawa historia się za tym kryje :P
--- Koniec cytatu ---
A widziałem tam kilku. Wczoraj siedzieliśmy 40 minut na bramie do Y-M w Kari, bo w czasie gdy robiliśmy bio w high, po drugiej stronie zmaterializowała się 20-sto osobowa kampa na nasze 2 t3, talosa i harpię, w składzie której były ofc 2 Falcony.
Moja samotna próba rozbicia kampy od środka poprzez duele skończyła się po jednym, zaciekłym pojedynku http://kb.vergeofcollapse.com/?a=kill_detail&kll_id=27475, który złamał morale Provi blocu w takim stopniu, że musieli dorzucić na bramę jeszcze kilka Cloakujących Oracle.
Average day in Providence.
Doom:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 10, 2013, 16:02:09 ---Pfffffffffff... cool story, really
Prawie 4 lata temu gang mojego pierwszego korpa kręcił się po tak zwanym "lower Domain" (lolsec przylegający do Provi) i rąbnęliśmy jakiegoś frajera na belcie. Jeśli mnie pamięć nie myli, Doom był wtedy z nami. Też przylazł do mnie (byłem CEO) jakiś diplo CVA z mordą, że mam przeprosić i zapłacić. Wataha, w odróżnieniu od Kozy, nie miała zamiaru przepraszać nikogo za PvP, więc powiedziałem mu, żeby "spadał na szczaw".
Cała ta sytuacja zirytowała mnie na tyle, że zacząłem robić research i dowiedziałem się, że odwiecznym wrogiem CVA jest Ushra'Khan. Parę tygodni później byłem już w tym aliansie, a może pół roku później dokowałem w 9UY w stacji zbudowanej przez U'K, po czym zagrabionej przez CVA i teraz wreszcie odbitej.
Przepraszać, żeby być blue/neut do CVA? Wolne żarty ;)
--- Koniec cytatu ---
Jesli to ta sytuacja co myśle to wtedy dowiedziałem sie ze SHCK jest kos dla CVA za piractwo - najwyraźniej wobec ratów głównie frakcji blood raider bo wedle daty wpisania na kos listę (i po minimum tygodniu prze i po) przez samego aralisa w korpie były dwie osoby które usiłowały ustanowić standing do amarr empire na misjach po tym jak korp sie przeprowadził z pogranicza gejowo minmatarskiego do kor-azor
Dux:
No to bardziej cywilizowany, przynajmniej kiedyś był siedzący w Metropolis korpik pn. Electus Matari. Po stracie kilku raciarek zgłaszał sie do CEO mailowo ich diplo uprzejmie informując, że przyłapano kogos z korpowiczów na strzelaniu do jego kolegów, przez do dali adresatowi ujemny standing. Ale gdyby się okazało, że to jednak pomyłka była i te zestrzelone statki to tak tylko niechcący, to bardzo mocno prosił o kontakt i oni to oczywiście zmienią ;D
Goomich:
Kompletnie nie rozumiem dwóch ostatnich postów. :'(
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 10, 2013, 16:41:02 ---Kompletnie nie rozumiem dwóch ostatnich postów. :'(
--- Koniec cytatu ---
Ten wątek uważam za oficjalnie wykolejony ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej