Eve Online > NoobGarten

Security Status

<< < (7/10) > >>

SokoleOko:
LOL, CVA jest niepojęte - w jaki sposób mój prywatny alt-korp, nie prowadzący żadnych akcji bojowych i nie należący do żadnego aliansu ma ustawiony KOS.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 10, 2013, 15:24:20 ---Puszek sugerujesz ze Kozy nie są kos dla Provi? Proff or it didynt happen

--- Koniec cytatu ---
No przeca o tym mówię.
Są w amarskiej milicji, pewnie dlatego. No i pewnie nikt od nich nie narozrabiał tu za bardzo.

Isengrim:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 10, 2013, 15:31:05 ---LOL, CVA jest niepojęte - w jaki sposób mój prywatny alt-korp, nie prowadzący żadnych akcji bojowych i nie należący do żadnego aliansu ma ustawiony KOS.

--- Koniec cytatu ---

Widocznie kwestia Twojego uroku osobistego. ;)

Dux:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 10, 2013, 15:31:05 ---LOL, CVA jest niepojęte - w jaki sposób mój prywatny alt-korp, nie prowadzący żadnych akcji bojowych i nie należący do żadnego aliansu ma ustawiony KOS.

--- Koniec cytatu ---

Puszek Cie nie lubi i doniósł na Ciebie do swoich aliansowych dyrków :P

Zgudi:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 10, 2013, 15:01:33 ---W Provi nie polecam, coś co próbuje cie zabić na pasku/anomalii jest dropem przynajmniej nastu bomberów i rekonów  ;)
Klasycznych amatorów wrażeń tu sie nie spotyka.

--- Koniec cytatu ---

Jak to nie spotyka. Ja z początku nie wiedziałem nic o żadnych KOS, nie-KOS listach, układach. To polecieliśmy do Provi się trochę porozbijać w gangu afek, poszukać mocnych wrażeń, tudzież połapać raciarki na paskach. Skończyło się na tym że dostaliśmy w pierdziel.

Jakie było moje zdziwienie jak CEO się wkurzył, że właśnie załatwiliśmy dla KOZY KOS-a w provi. Trzeba było potem przeprosić i się jakoś odkreciło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej