Eve Online > NoobGarten
Security Status
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Centurion w Kwiecień 10, 2013, 14:56:53 ---Najlepszy do poprawiania ss-a wszędzie jest tengu na pvp ficie - łączy przyjemne z pożytecznym. Klepiesz sobie taki pasek i tylko czekasz aż przyleci coś próbować cię zabić boś w głupiej raciarce, a tu zonczek, punkt, web i meeee ;)
I mi nie mówić, że daleko do tengu... Jak masz drejka to w sumie wyskilowanie tengu do all4 zajmuje jakiś tydzień i można racić.
Zresztą tengu na pvp ficie jest w ogóle najlepszy do wszystkiego - misje też tym robię - można w międzyczasie załapać kila czy dwa rozwalając jakieś lol kampy cruzów t1 i takie tam ;)
--- Koniec cytatu ---
W Provi nie polecam, coś co próbuje cie zabić na pasku/anomalii jest dropem przynajmniej nastu bomberów i rekonów ;)
Klasycznych amatorów wrażeń tu sie nie spotyka.
Theronth:
Bomber zdecydowanie najlepsza opcja.
Centurion:
Nie mówię o Provi bo tam jakieś nienormalne warunki panują. Nie wiem co mieszkający tam biorą, nie wiem ile muszą wziąć ci co tam lecą roamem (ja wziąłem na pewno za mało i nigdy więcej roama tam nie zabiorę :P) ale musi być dobre i musi być tego dużo :D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Centurion w Kwiecień 10, 2013, 15:12:23 ---Nie mówię o Provi bo tam jakieś nienormalne warunki panują. Nie wiem co mieszkający tam biorą, nie wiem ile muszą wziąć ci co tam lecą roamem (ja wziąłem na pewno za mało i nigdy więcej roama tam nie zabiorę :P) ale musi być dobre i musi być tego dużo :D
--- Koniec cytatu ---
Ale to NAS dropują a nie MY :P
.
.
.
No...czasami to i my...ale nie swoich ;D
A co do warunków...przynajmniej jest wesoło ;D
A na poważnie, o Provi wspominam bo główny zainteresowany wspominał cos o poprawianiu SSa własnie w Provi.
A własnie, możesz Zgudi spokojnie przylatać, cały korp jest not kos.
Doom:
Puszek sugerujesz ze Kozy nie są kos dla Provi? Proff or it didynt happen
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej