Eve Online > NoobGarten
Security Status
Doom:
Kiedyś robiłem takie rajdy bo jeden z moich charów miał okolice -10 i ludzie z korpa do którego dołączyłem regularnie dostawali zawału serca na jego widok na overviu :P
Najszybciej szła taka zabawa nano hacem - vaga / zelot (sacri ma nędzny dps). Co ciekawe niezłe wynniki miał też hidps cep czyli taranis. Bumber jest upierdliwy o tyle że jak sie jest na close do bs'a to mogą siąść na dupie frejki eskorty, jak sie jest na 50km to bsom zaczyna traking wyrabiać i zaczynają nie za często ale jednak trafiać a hit z kilku tachionów czy co tam tyranty wożą to tak pół bomberka zmienione w pył
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 10, 2013, 10:46:06 ---Kiedyś robiłem takie rajdy bo jeden z moich charów miał okolice -10 i ludzie z korpa do którego dołączyłem regularnie dostawali zawału serca na jego widok na overviu :P
Najszybciej szła taka zabawa nano hacem - vaga / zelot (sacri ma nędzny dps). Co ciekawe niezłe wynniki miał też hidps cep czyli taranis. Bumber jest upierdliwy o tyle że jak sie jest na close do bs'a to mogą siąść na dupie frejki eskorty, jak sie jest na 50km to bsom zaczyna traking wyrabiać i zaczynają nie za często ale jednak trafiać a hit z kilku tachionów czy co tam tyranty wożą to tak pół bomberka zmienione w pył
--- Koniec cytatu ---
Wszystko trzeba dopasować do ratów i regionu. Na Sansha najlepiej sprawdzaja się rakietowce. Banda paskowych Sansha potrafi zapiąć na Tobie ze 3 TD, wtedy strzelasz w burte a nie w rata ;)
Doom:
Na Sanshach to ćwiczyłem. Te co potrafią wypluć tyle td z reguły nie są warte odstrzału bo to bs z dolnego zakresu średniaków abo banda cruzów i frejek
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 10, 2013, 10:46:06 ---ludzie z korpa do którego dołączyłem regularnie dostawali zawału serca na jego widok na overviu :P
--- Koniec cytatu ---
W jaki sposób ludzie z Twojego korpa mieli Cie na overview?
Doom:
Nie pytałem, prawdopodobnie dlatego zeby widzieć czy na anomalce jest już ktoś czy jest wolna, możliwe zresztą ze wystarczył widok migającego na czerwono brakata
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej