Eve Online > NoobGarten

Security Status

<< < (3/10) > >>

Zgudi:
Za raty milicyjne na plexach jest jakieś sensowne bounty? Przyrasta od tego SS? Jeśli tak, można by frakcyjne bc-ki ubijać na plexach przeskakując z systemu do systemu. Poszukam gdzieś w necie jakiegoś info czy jest za to bounty (nie zwracałem na to uwagę).

GlassCutter:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 10, 2013, 10:22:01 ---Prościej, do momentu jak zaliczysz punkta i weba od rata  ;) Drejk jest najbezpieczniejszy, nawet znudzeni pandemiki nie zawracali se dupy i olewali toto, w międzyczasie dropując pojedyńcze tornado  ;)

--- Koniec cytatu ---
Na 50km?

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 10, 2013, 10:22:01 ---Prościej, do momentu jak zaliczysz punkta i weba od rata  ;)
--- Koniec cytatu ---

Nie każdy rat punktuje. Te, które to robią poznaje się po nazwie.
[/quote]

--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 10, 2013, 10:22:01 ---Drejk jest najbezpieczniejszy, nawet znudzeni pandemiki nie zawracali se dupy i olewali toto, w międzyczasie dropując pojedyńcze tornado  ;)

--- Koniec cytatu ---

Ech... nie dość, że nie ten rodzaj dmg, to rzeczywiście drej jest świetnym rozwiązaniem jak potrzebujesz się szybko poruszać i skakać przez gejty. Równie dobry jak lol Apocalypse. Oba zginą od pierwszego z brzegu roama lub solo kolesia.

Bomber jest jakimś pomysłem (o ile masz Purifiera i o ile nie zostaniesz rozsmarowany przez raty z tych 30-40 km), BS-y można też bez problemu zabijać jakaś afką - Retri albo Vengeance. Zapinasz close orbitę bez MWD i żaden rat Cię nie trafi.

Za raty milicyjne bounty nie ma, bo bounty jest za kryminalistów.

Zgudi:

--- Cytuj ---Jak chcesz pożycze Ci swojego  :P może go rozruszasz trochę  ;)
--- Koniec cytatu ---
Jak podskilluję launchery mediumowe, myślę, że kilka tygodni zajmie zrobienie mediumowych na t2 (mam tylko małe na t2). :P :)

--- Cytuj ---Retri albo Vengeance. Zapinasz close orbitę bez MWD i żaden rat Cię nie trafi.
--- Koniec cytatu ---
No to mnie uszczęścliwiłeś tą informacją. Obiema latam na codzień. :).

VonBeerpuszken:

--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 10, 2013, 10:29:07 ---Na 50km?

--- Koniec cytatu ---
Frejki dość szybko zmniejszają ten dystans do wymaganego na punkta. Bawiłem się tak AFką, własnie do momentu aż jakis rat nie zapunktował.
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 10, 2013, 10:33:30 ---Nie każdy rat punktuje. Te, które to robią poznaje się po nazwie.

Ech... nie dość, że nie ten rodzaj dmg, to rzeczywiście drej jest świetnym rozwiązaniem jak potrzebujesz się szybko poruszać i skakać przez gejty. Równie dobry jak lol Apocalypse. Oba zginą od pierwszego z brzegu roama lub solo kolesia.

Bomber jest jakimś pomysłem (o ile masz Purifiera i o ile nie zostaniesz rozsmarowany przez raty z tych 30-40 km), BS-y można też bez problemu zabijać jakaś afką - Retri albo Vengeance. Zapinasz close orbitę bez MWD i żaden rat Cię nie trafi.

Za raty milicyjne bounty nie ma, bo bounty jest za kryminalistów.

--- Koniec cytatu ---
Na racenie zarobkowe oczywiście że sie nie bardzo nadaje, ale o ile pamiętasz mówimy tu o poprawianiu SSa. Napewno taki Drejk jest do tego celu lepszy niż każdy BS. Szczególnie że jak dasz sie ubić nie jest to takie bolesne. A i z paska szybciej dasz drapaka w razie zagrożenia.
AFka jest o wiele lepszym rozwiązaniem niz bomber.
W Provi podbijałem SSa z -9, początkowo robiłem to właśnie AFka, potem przeszedłem na Drejka. Mniej kombinacji poprostu, wlatasz na pasek, lock, kilka salw lecisz dalej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej