Eve Online > NoobGarten
Welcome to hell... tak to wygląda w moim przypadku
Zgudi:
--- Cytuj ---Ja latam w milicji niecały tydzień i już trzy razy zostałem zestrzelony przez kogoś ze swojej/sprzymierzonej milicji... teraz jak wiszę na plexie i ktoś wlatuje to go od razu webuje i scramuje a potem dopiero sprawdzam jakie ma zamiary...
--- Koniec cytatu ---
To piszesz do CEO, który napisze maila do tego ich korpa, że zostałeś zestrzelony i mają ci zwrócić kasę straconą w tydzień albo wywalić tego kto to zrobił z milicji, jak nie to wystawiacie temu korpowi warcecka i raportujecie innym korpom, żeby na nich uważali, i/lub też dali im wardeck.
Takich trzeba zwalczać i nie patyczkować się, bo się poczują bezkarni i się rozpanoszą.
Doom:
Napisał member Kozy ;D
Isengrim:
--- Cytat: arakon w Kwiecień 19, 2013, 14:14:59 ---Panowie po tych opowiesciach z krypty rozumiem jedna Never trust nawet ekipie ze swojego corpa rozumiem?!
--- Koniec cytatu ---
Jesli zostaniesz zrekrutowany z lapanki (adverty rekrutacyjne w Jita czy gdzies tam indziej w grze) - to na 99% jest to tzw. recruitment scam. Jesli rekrutujacy Cie corp wymaga od Ciebie jakiejs zaliczki albo kaze Ci oddac swoje statki - to na 101% jest to scam. Jesli rekrutujacy Cie corp ma w nazwie Goonswarm, to na 124152637% jest to scam. :)
Umiarkowane zaufanie mozesz miec do ludzi, z ktorymi grasz od jakiegos czasu, razem latacie i raczej Ci pomagaja, niz cos od Ciebie chca. Ewentualnie do corpow szkoleniowych, np. EvE-University albo polskiej Unseen Academy - ale i tu nie nalezy od razu przelewac calej kasy na konto dyrektora. ;)
MGGG:
Zgudi za długo siedział w naplandzie w null i przesiąkł tamtejszym klimatem. Poskarzem się diplo! ;) Pracujemy nad nim, ale to trudny przypadek >:D
Dinozauriusz II - jestes mały kłamczuszek jak widze. Wg evekill zestrzelił Cie jeden twoj milicjant, a nie trzech. To primo. Secundo; wlatywanie komuś na plexa w fryce bez fity by skapnac troche LPków tak sie zazwyczaj konczy. Do złodziej się strzela.
Dinozauriusz II Urwiryj:
Trzy - wiem ile :) Może ktoś nie postuje swoich killi, tak jak ja np. na pewno był jeszcze osobnik "soul-on-ice" czy jakoś tak...
Druga sprawa jest taka, że nikomu nie kradłem plexa tylko siedziałem w pustym systemie (local: 0) Caldari, który był "Vulnerable", w którym było chyba siedem plexów a osobnik "Temporary Amnesia" wpadł po prostu zrobić sobie killa i poleciał dalej w dupie mając plexy. Jak wpadam na plexa i widzę, że ktoś już go "robi" to po prostu spadam.
Pozdrawiam :)
Mówię Wam - walcie we wszystko co się rusza a pytania zadawajcie dopiero jak będzie na strukturze :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej