Eve Online > NoobGarten

Welcome to hell... tak to wygląda w moim przypadku

<< < (14/17) > >>

Isengrim:

--- Cytat: Theronth w Kwiecień 19, 2013, 12:54:24 ---Boże, o ile ta gra byłaby lepsza, gdyby PL już zdechło.

--- Koniec cytatu ---

Zawsze bedzie jeszcze w odwodzie NCdot czy jakas tam kolejna wersja Triumvirate, i niezawodni Raideni. To goscie z takim samym potencjalem czynienia gry upierdliwa zamiast ciekawa "because we can and have lots of Supers".

Ale my chyba troche offtopa zrobilismy.  >:D

Doom:

--- Cytat: KoMic w Kwiecień 19, 2013, 12:55:41 ---Doom, tylko potwierdzasz moja teze: ]

--- Koniec cytatu ---
Nie nie potwierdzam. O kontr dropie można mówić jeśli robi to strona zdropowana. Pandemiki w takich sytuacjach wpierdalają się na trzeciego i jakoś nie słyszałem zeby zostali skontrowani (no może poza tą bitwą w low gdzie spuścili wpierdol goonom bo sie okazało ze za pierwszym dropem wrzucili za mało superów)

--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 19, 2013, 12:40:57 ---Panowie, rozmawiamy o Tapeciarzach i innych petach HBC, to goscie ktorzy kampili mi bombera przez 3 godziny na wylocie z tego samego 16P co Sokole zginal. Zdazylem obejrzec film, umyc zeby, zalogowac sie z powrotem to gry (bo mnie wywalilo) i zachecony brakiem kogokolwiek na lokalu radosnie wyskoczylem z systemu... Okazalo sie ze przez te 3 godziny siedzieli na bramie w 2 sabre'y i 3 cepy.

--- Koniec cytatu ---
W takich sytuacjach bardzo opłaca się mieć kolegę z BO który wskoczy i da Ci portal do domu samemu zabierając się chwilę później :P

Isengrim:
Doom, Pandemiki to kiedys sie wpierdalali na trzeciego. W przeciagu ostatniego roku w EvE nie bylo jakiegokolwiek konfliktu, ktory pozwalalby na dropowanie Superow "na obie strony" - PL zawsze dropuje je ratujac dupe jakiemus swojemu niedorozwinietemu petowi - a to TESTom w Delve i dalej na poludnie (w tym przeciwko nam), a to Nullkom i NC. na wschodzie teraz przeciwko Solarom...

A co do mojego zgona to wiem, ale to bylo swiezo po podboju Esoterii i nie moglem dostac covert cyna na tamtej stacji, z ktorej wydokowywalem. :)

Zgudi:

--- Cytuj ---Ale my chyba troche offtopa zrobilismy.  >:D
--- Koniec cytatu ---
Chemu offtop, temat jest o "Welcome to hell" i o tym jak to jeden botaher chce zrobić porządek w eve po 2 latach skillowania i zbierania na super statek. :)

Goomich:
To się to pospólstwo rozgadało... :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej