Eve Online > NoobGarten

Welcome to hell... tak to wygląda w moim przypadku

<< < (13/17) > >>

Isengrim:
Panowie, rozmawiamy o Tapeciarzach i innych petach HBC, to goscie ktorzy kampili mi bombera przez 3 godziny na wylocie z tego samego 16P co Sokole zginal. Zdazylem obejrzec film, umyc zeby, zalogowac sie z powrotem to gry (bo mnie wywalilo) i zachecony brakiem kogokolwiek na lokalu radosnie wyskoczylem z systemu... Okazalo sie ze przez te 3 godziny siedzieli na bramie w 2 sabre'y i 3 cepy.

[BU FU] Karas:
na hot dropa lepszy jest tylko JESZCZE wiekszy counter hot drop : ] ot taka "zabawa" w eve.
jakis czas temu w profilu postaci jednego z lokalnych ruskich. przeczytalem fardzo fajna liste "zasad" panujacych w eve okolo 12-14 pkt. Nie przytocze calej, ale nadmienie, ze zaden punkt nawet nie wspominal o lsniacej w sloncu stali i otwartej przyłbicy: ], a zaczynala sie od NEVER TRUST...

Doom:
taki numer sie uda tylko raz. Następnego dnia po okolcy zacznie sie szwendać cała masa nikomu wcześniej nie znanych z widzenia typów którzy jak trafią na takiekie kontry zaświecą swoją świeczkę i wjedzie kilknaście matek pandemików :P

Theronth:
Boże, o ile ta gra byłaby lepsza, gdyby PL już zdechło.

[BU FU] Karas:
Doom, tylko potwierdzasz moja teze: ]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej