Eve Online > NoobGarten

Welcome to hell... tak to wygląda w moim przypadku

<< < (6/17) > >>

[VIDE] Herezja:
Z ciekawości co to za gra POTBS ?

[BU FU] Karas:
heheeh co to sa potpsy hehehe "Pirates of the burning sea": ], temat rzeka: ]. jeszcze rok temu imo jedna z najlepszych gier pvp w mikro skali, 1v1-6v6. Konkretnie jest to walka 17w okretami osadzonymi na wodach karaibow. gierka baaaardzo skillowa i mocno zbiezna z dzialaniem do mechaniki eve(produkcja, kerbirka, pvp i co najwazniejsze konsekwencja smierci. bul bul i shipa nie  ma: ]). fakt, ze eve ma duzo bardziej rozbudowana mechanike(skille ilosc modulow i dostepnych shipow). ale skill do pvp w potbsach to jest to cos. Tam walka 1v1 potrafila trwac 10-20 a nawet 30min (bez kitowania), a czesto w ciagu tych 20min 1 blad mogl przewazyc szale. oczywiscie jak dopadalo sie noobka to mielenie nie trwalo dlzuej niz 2-3min. ale z ogarnietymi, pot lal sie po klawce: ]. Tyle z sentymenu. Stety niestety losy potbs potoczyly sie swoimi torami. gra nigdy nie byla reklamowana, devsi to totalne zjeby. Zmiany ktore zostaly wprowadzone, wszytko powywracaly do gory nogami. tak czy siak, potbs to byl tytul ktory pozostanie na zawsze w mojej pamieci jako najlepsza gra z mechanika walki pvp, gdzie honor i respekt bardziej sie liczyl niz cyferki w statach na kb.
jesli chcialby sie ktos pobawic, to nadal dziala. polecam sevwer ROBERTS(EU), strone armady hiszpanskiej: ] tez sporo polakow jest po stronie szczurow(piraci), ale Ci zazwyczaj tez maja konta w ktorejsc z nacji.

Hola amigos: ]
http://www.burningsea.com/page/home
Przykladowy filmik z 1v1. http://www.youtube.com/watch?v=iUYjL1BK3xc
skille, naprawki, zarzadzanie wiatrem, predkoscia i manewrowoscia. iloscia zalogi, zagla i panca na burtach.... czesto brakuje mi tego. eve w dużej mierze jest wyrachowane, matma, jeden wygrywa bo ma lepszy ship 2 przegrywa bo w danej stuacji ma gorszy. W potbs tego nie bylo. kazdy mogl wygrac z kazdym. wszytko zalezalo od doswiadczenia kapitana, a nie od ilosci SP na koncie.

6v6, http://www.youtube.com/watch?v=_hJNp3_qatY
dsl najlepsza grupa pvp ever. w zasadzie raz tylko udalo nam sie wygrac z nimi :] ich spike zawsze byly mordercze, a bloki skuteczne; ]
a tu nasza walka: ], przegrana, ale bardzo fajna: ] http://www.youtube.com/watch?v=Cy9a6C37Zng

arakon:
Komic a w Eve jestes piratem czy obronca ucisnionych? ;p

Btw

%!!%& wczoraj sie znowu posralem lecialem mammothem z 0.4 do spokojnych systemow. Ogarneli mnie przy gejcie na webie. Pisze im na lokalu ze jestem ultra epickim noobem to sie zlitowali i mnie zostawili. Ciesze bułkę zblizam sie do gejta na „pelnej petardzie„ 170 m/s nagle pojawia sie trasher a tamci ciesza sie jak nacpani, zaatakowali go zjechali mu zycie i dali wybor albo odda statek albo go roz@%@$ na strzepy gosciu honorowo zrobil sd :'(
Co sie tu wyprawia w tym eve to jest okrucienstwo a ja samemu latam caly zesrany zadn korp nie rekrutuje UN ma wojne jak tu grac? Nie ma jakis kanalow ts gdzie graja ludzie ale nie sa w corpie?

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2

Isengrim:

--- Cytat: arakon w Kwiecień 18, 2013, 16:35:34 ---Komic a w Eve jestes piratem czy obronca ucisnionych? ;p

Btw

%!!%& wczoraj sie znowu posralem lecialem mammothem z 0.4 do spokojnych systemow. Ogarneli mnie przy gejcie na webie. Pisze im na lokalu ze jestem ultra epickim noobem to sie zlitowali i mnie zostawili. Ciesze bułkę zblizam sie do gejta na „pelnej petardzie„ 170 m/s

--- Koniec cytatu ---

I zginales? Tapatalk ssie. :D

Nigdy nie wlatuj do lowseca indykiem bez Warp Core Stabilizerow. A najlepiej to w ogole tam nie wlatuj indykiem, bo na alfe z Tornada to i WCSy nie pomoga. :)

Ninja edit: jak kiedys bedziesz chcial pobawic sie samemu w pirata to sie odezwij w grze, pokazemy Ci ze znajomymi sympatyczne treningowe lowseki. :)

arakon:
No zapamietam to ale gracz mi zaplacil za dostarczenie atronow do tamtego systemu wiec musialem leciec.Tak jak napisali mistrzowie dżedaj  postaram sie wymaksowac mela najpierw zajme sie tankiem bede kopal zabijal i niszczyl aby zdobyc iski stabberem zrobilem ze 20 misji militarnych nie wiem gdzie szukac nastepnych wkurza mnie to. Latanie koparka w te i wefte tez zaczyna mnie draznic a w szczegolnosci jak zostawie skrzynke polece po mammotha i %$! skrzynki nie ma a byla do tego pelniutka.Ale niech te smierdziele sie przygotuja po melu uderzam w farme a po niej kapitale za dwa lata zaczna spadac takie kluski ze sie nie ogarnie to piractwo jeb&@%! 

Ehh mowie wam co ja przez te 30 dni przezylem w tym eve to naprawde przechodzi ludzkie granice gra jest swietna i nie przeraza mnie ze wtopilem statek tak jak koledzy napisali stanie sie, to jeszcze wiele razy przerazala mnie mnogosc opcji ale dalem rade gdyby nie to forum i Wy dalej ogladalbym godzinami poradniki, miejmy nadzieje ze znajde w koncu corpa bo zostalo mi do nauki jeszcze troszeczke produkcja i podciagniecie w real pvp bo tu musi mi pokazac ktos doswiadczony jak sie zachowywac (kiedy wlaczac cloaka, w jakich akcjach urzuwac burnera, jak sledzic innych graczy) teraz gdyby Unnsen sie odezwal po tak dlugim czasie to moga mnie za przeproszeniem w dupe pocalowac oczywiscie bez obrazy!

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej