Eve Online > NoobGarten

Welcome to hell... tak to wygląda w moim przypadku

<< < (3/17) > >>

arakon:
Dlaczego temat nazywa się jak się nazywa?

Kupilem jakis czas temu Stabbera troche go upgrednolem bylem szczesliwym pilotem stacjonowalem a systemie Arnon 0,6 kopalem calymi dniami kopareczka az ktoregos dnia na mapie pojawila sie kropka żółta i znikła.Chwile pozniej siedzialem w jajku tylko widzialem Atrona ktory orbitowal przy mojej puszce a w oddali zblizajacego sie Mamotha. O nie mowie zlodzieje cholerni.Szybko warp na stacje stabber online.Wbijam na pasek Atron pada po kilku salwach ma mojej twarzy banan od ucha do ucha lutuje w mamotha ze wszystkiego co maszyna dala ten dalej cos robi przy tej puszce ale widze dymi sie bedzie moj nagle radar zaroil sie od czerwonych kropek w oddali widze 8 statkow jeden jakis wiekszy odpala rakiety ,leca ja boost na shilda caly sie trzese przed kompem bummmmmmm rakiety dygły Shild zero armor zostalo 1/3............................. zona klepie mnie ,Kochanie polac ci ziemniaczki sosem, nie teraz odpowiadam blagam nie teraz, decyduje sie warp na stacje nie moge bo ten mamoth czyms mnie obezwladnia widze lecace rakiety i siedze w jajku z kuchni w domu slysze , I co polać Ci? A na czacie widze Welcome to hell Jakub.

Pytania:
1. Co oznaczaja te x2 czy x4 przy skillach to jakis mnoznik czasowy.
2. Czy bookmarki mozna przeniesc do over?
3. Ide w strone Mealstorma ,najpierw ulepszam uzbrojenie i def czy to dobry statek?

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2

SokoleOko:
Ziemniaczki mnie wzruszyły... Pamiętaj, że prawdziwy PvP-er, jak zgłodnienie na roamie, to po prostu wyjmuje żywą kurę i odgryza jej łeb własnymi zębami. A potem zjada na surowo, bo tylko kerbiry skubią to bydle z pierza i gotują ;)

Ale do pytań
1. Skill "x2" skilluje się dwa razy dłużej niż "x1". Google -> EveMon - aplikacja do planowania skillowania (i paru innych rzeczy) poza grą. Bardzo, bardzo pomocne. Każdy tego używa.
2. Nie. Ale możesz na przykład alignować na bookmarki - ppm w przestrzeni, masz ten bookmark na liście i dalej rozwijasz opcje (warp/align)
3. Szybciej będziesz miał tank T2 niż uzbrojenie T2. I do kerbirstwa - zwłaszcza początkującego - "tank > gank".

GlassCutter:

--- Cytat: arakon w Kwiecień 12, 2013, 08:49:12 ---Pytania:
1. Co oznaczaja te x2 czy x4 przy skillach to jakis mnoznik czasowy.
2. Czy bookmarki mozna przeniesc do over?
3. Ide w strone Mealstorma ,najpierw ulepszam uzbrojenie i def czy to dobry statek?

--- Koniec cytatu ---
Ad.1 Wytrenowanie standardowego skilla (takiego z mnożnikiem x1) z poziomu 4 na 5 zajmuje około 3 do 4 dni. Skille z mnożnikami x2, do x16 zajmują odpowiednio więcej czasu (trenują się nawet 16 razy dłużej).
Ad.2 Nie można, można się na nie natomiast alignować - prawa mysz, wybierasz bookmark -> align. Jak je dobrze ponazywasz to będziesz się orientował gdzie który jest :)
Ad.3 We wprawnych rękach bardzo dobry, jak każdy ;) Do misji w zasadzie jedyny słuszny u matarów. Oczywiście eve nie kończy się na misjach i kopaniu :)
P.S. jak na pierwsze pvp to i tak całkiem nieźle ;)

Sokół był szybszy :(

arakon:
Od czego zalezy mnoznik?

GlassCutter:
Od skilla :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej